Neler Yeni

Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Korsana destek vermediği apaçık belli olan bu forumda bu konuyu açması forum üyeleri bizi ilgilendirir bence.
o kısma bir şey demiyorum, ama paran yoksa oynayamazsın gibi tehditvari bir davranışa bir şey demeden geçemem.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Fakirler insan değil o zaman hiç bir şeyi sırf maddi imkanı yok diye yapamasın senin gibi cahil insanlar cidden bol konuşmak için konuşma.Fakirsen oyun oynama hakkın yok diyorsun yani umarım bu duruma düşmezsin anca o zaman anlarsın bu insanları yazık sana..
o zaman her şey bedava olsun , ev , araba ve bilgisayar, bizim paramız yok olmasın mı ?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fakirler insan değil o zaman hiç bir şeyi sırf maddi imkanı yok diye yapamasın senin gibi cahil insanlar cidden bol konuşmak için konuşma.Fakirsen oyun oynama hakkın yok diyorsun yani umarım bu duruma düşmezsin anca o zaman anlarsın bu insanları yazık sana...
knk kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez mesela bende ps 5 oynamak istiyorum ama alacak param yok napam çalayım mı bahane olarakta param yok durumu olmayanlar insan değilmi falan mı diyem

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur
Korsana destek vermediği apaçık belli olan bu forumda bu konuyu açması forum üyeleri bizi ilgilendirir bence.
Konunun en başında yazdığımı okuyun korsanı desteklemediğimi söyledim. Merak etmeyin forumun kurallarını biliyorum sadece bu siteyi kullananlar zarar gördümü diye soru sordum konuyu nerelere çektiler

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
knk kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez mesela bende ps 5 oynamak istiyorum ama alacak param yok napam çalayım mı bahane olarakta param yok durumu olmayanlar insan değilmi falan mı diyem
Hala ısrarla eşya çalmayı torren oyunla bağdaştırıyorsunuz ya helal olsun

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
hadi çalak ama hırsızlık değil bu çünkü paramız yok biz oynamayalım mı ?

fısıltıyla* bizim burda Vatan var gece çalak
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden ki gezginler crack sitesi bile değil?
evet aslında gezginler crack sitesi değil sadece uygulamaları alıp bize kolayca sunuyolar ona bir şey yok

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hadi çalak ama hırsızlık değil bu çünkü paramız yok biz oynamayalım mı ?

fısıltıyla* bizim burda Vatan var gece çalak
ben maskeleri ayarlarım bide hazır girmişken bi 3090 da çalak 3090 ekran kartımızda olsun

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kardeşim çalmak ile aynı tutmanız nasıl bir düşünce tarzınız olduğunu belli ediyor o zaman ben sana bedava PS5 alsam yada bir başkası hediye etse almaz mısın o zaman bu da aynı mantık bedava sonuçta emeksiz alınıyor ???

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Top Bottom