Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

Sağlamindir, tamindir, gezginlerden indireceğine torrent sitelerindeki büyük kırmızı "Buradan indirin" yazısından indir daha iyi.

o zaman paran yoksa git galeriden araba al bedavaya

e paran yok ya biz eğlenmeyelim mi :D

paran yoksa oyun da almayacaksın abi bu ne cahillik ya bıktım
Oyuna verecek param yokken sadece zararlı mı diye soru soruyorum SADECE 2 cevabı vardır sorduğum sorunun evet zararlı veya hayır ben bir zarara uğramadımdır. Parası olmayan insanları cahil diyerek ezmen hiçde etik değil.

@Mehmet Yılmaz konuyu kapatabilir misiniz ?

crack oyuncular geldi de kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar

Oyuna verecek param yokken sadece zararlı mı diye soru soruyorum SADECE 2 cevabı vardır sorduğum sorunun evet zararlı veya hayır ben bir zarara uğramadımdır. Parası olmayan insanları cahil diyerek ezmen hiçde etik değil.
zararlı knk ayrıca gidip 200tl lik oyun oynamadın diye ölmezsin 10tl yede oyun var bedavaya da onları oyna

lan nasıl bi duyar bu, ben parası yok diye cahil demiyorum, crack oyunu savunup farklı mantığa çekiyorsun ?????

Korsan oyun talebi ve desteği forumda yasaktır! Virüs kapmak isteyenler gidip indirebilirler.

- Tepki Ekibi

Geri