Sternog
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,982
oyun almayacakHocam iyi güzel diyon da adamın parası yok ne yapacak
sen paran yok diye her şeyi alabiliyor musun ?
oyun almayacakHocam iyi güzel diyon da adamın parası yok ne yapacak
Bilgisayarının virüs kapmasını mı istersin? Oyun oynamak mı?Hocam iyi güzel diyon da adamın parası yok ne yapacak
Asıl cahil sensino zaman paran yoksa git galeriden araba al bedavaya
e paran yok ya biz eğlenmeyelim mi
paran yoksa oyun da almayacaksın abi bu ne cahillik ya bıktım
ozaman bende gucci giyinmek istiyom gidip çalayımmı ne eksiğim var benim zenginlerdenFakir insanlar açlıktan ölsün mantığı ne kadar doğru ?
trueozaman bende gucci giyinmek istiyom gidip çalayımmı ne eksiğim var benim zenginlerden
öyle bir şey yok mu ?????Asıl cahil sensin
Oyle bir şey yok onu sil kafandan
Param yoksa indiririm
Oyuna verecek param yokken sadece zararlı mı diye soru soruyorum SADECE 2 cevabı vardır sorduğum sorunun evet zararlı veya hayır ben bir zarara uğramadımdır. Parası olmayan insanları cahil diyerek ezmen hiçde etik değil.o zaman paran yoksa git galeriden araba al bedavaya
e paran yok ya biz eğlenmeyelim mi
paran yoksa oyun da almayacaksın abi bu ne cahillik ya bıktım
Hocam senin gelirin iyi herhalde böyle konuşabiliyorsun, parası yoksa torrent indirecek başka bir çaresi yokoyun almayacak
sen paran yok diye her şeyi alabiliyor musun ?
zararlı knk ayrıca gidip 200tl lik oyun oynamadın diye ölmezsin 10tl yede oyun var bedavaya da onları oynaOyuna verecek param yokken sadece zararlı mı diye soru soruyorum SADECE 2 cevabı vardır sorduğum sorunun evet zararlı veya hayır ben bir zarara uğramadımdır. Parası olmayan insanları cahil diyerek ezmen hiçde etik değil.
lan nasıl bi duyar bu, ben parası yok diye cahil demiyorum, crack oyunu savunup farklı mantığa çekiyorsun ?????Oyuna verecek param yokken sadece zararlı mı diye soru soruyorum SADECE 2 cevabı vardır sorduğum sorunun evet zararlı veya hayır ben bir zarara uğramadımdır. Parası olmayan insanları cahil diyerek ezmen hiçde etik değil.
yoo var ucuz oyun almak veya bedava olanı oynamakHocam senin gelirin iyi herhalde böyle konuşabiliyorsun, parası yoksa torrent indirecek başka bir çaresi yok