berke.ugur
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederimZararlıdır
Teşekkür ederimZararlıdır
Parti kur oy verelim reisKaç kere sağlamindir'den bir şey indirdin de bilgilerin silindi :d
bilgimiz var ama ben insanlara cevap vermeyi seviyorumOlmadığını biliyorum açıklamasınıda yaptım lütfen sorduğum soru hakkında bilginiz var ise cevap verin.
PES 2013 indirdim, harddiskteki bütün bilgiler gitti zamanında.Kaç kere sağlamindir'den bir şey indirdin de bilgilerin silindi :d
Aynı şey değil bunlar. Farklı şeyleri karşılaştırıyorsun. Yemek ihtiyacı oyundan çok daha önemli olduğu için zaten fakirlere olabildiğince yardım ediliyor. Bizim burda bahsettiğimiz konu ise oyun yemek ihtiyacına göre karşılaştırırsak bir hiç. Lüks olmamalı maalesef ama artık bu şartlarda lüks oldu ve maalesef paran yoksa oyun da yok.Fakir insanlar açlıktan ölsün mantığı ne kadar doğru ?
Bu olay doğru bende oradaki HDD'yim.PES 2013 indirdim, harddiskteki bütün bilgiler gitti zamanında.
Hocam iyi güzel diyon da adamın parası yok ne yapacakKorsan indirmeyiniz, antivirüs olsa bile bazı virüslere yapacak bir şey yok!
Hadi canımKorsan indirmeyiniz, antivirüs olsa bile bazı virüslere yapacak bir şey yok!
İnanma kardeşim umurumda değil, arkadaşta sıkıntı olur.Bu olay doğru bende oradaki HDD'yim.
Benzetmeyi anlayabilseydiniz keşke ama cevabının için teşekkürler.o zaman paran yoksa git galeriden araba al bedavaya
e paran yok ya biz eğlenmeyelim mi![]()
o zaman paran yoksa git galeriden araba al bedavayaReis korsan oyun öneriyorsun değil zamanında paramız yoktu kullanıyorduk şuan hiç ama hiç önermiyorum aslında.
Oyun oynamasın demedim; parası yoksa biriktirip alsın, indirim takip etsin. Ücretsiz oyunlar var.Parası olmayan oyun oynamasın mı? Düzgün bir torrent sitesinden indirirsen hiçbir şey olmaz