Neler Yeni

Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur
forumda yasak olan bir şeyi soruyor
Korsan oyunu desteklemediğimi söyledim. Nerenle okuyorsun. Sorduğum soruyu bir anla önce hemen atlayıp korsan oyun kull hakkı ferrari para zart zurt gibilerle cevap veriyorsun sadece sorduğum soruya cevap vermen yeterliydi ve korsan oyunu DESTEKLEMİYORUM ANLADIN MI ? bilerek büyük yazdım ki anla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlamindirden veya herhangi bir siteden indirdiğin korsan oyunun güvenilir olup olmadığını kendin anlaman gerekiyor her indirdiğin güvenli olur kimse diyemez tecrübe lazım bunun için
Teşekkürle bilgi için

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Tamam o zaman, parası olmayan bir şey yemesin açlıktan ölsün. Parası yok sonuçta. Saçmalıyorsunuz.
açlıktan ölsün kelimesi biraz konu dışına çıkmış sanki

sadece oyun almasın dedik ölsün mü dedik

Jaja50

80+ Silver
Korsan oyunu desteklemediğimi söyledim. Nerenle okuyorsun. Sorduğum soruyu bir anla önce hemen atlayıp korsan oyun kull hakkı ferrari para zart zurt gibilerle cevap veriyorsun sadece sorduğum soruya cevap vermen yeterliydi ve korsan oyunu DESTEKLEMİYORUM ANLADIN MI ? bilerek büyük yazdım ki anla

Teşekkürle bilgi için
Bu arada, ben çoğunlukla s**lamindir sitesinden indiriyorum. FIFA 14, FIFA 11 gibi oyunlarımı oradan indirdim. Bir yavaşlama v.s göremedim, bilgisayar zaten yavaş 2 gb rami var. İndirmeni kesinlikle önermiyorum. Eğer oynamak istediğin oyun piyasada satın alınabiliyorsa oradan al. FIFA 14 satın alınamadığı için oradan indirdim. Ets 2, Warband gibi oyunları steam'dan satın aldım.

açlıktan ölsün kelimesi biraz konu dışına çıkmış sanki

sadece oyun almasın dedik ölsün mü dedik
Dostum, bu sadece bir örnekti. Mantık aynı şeye denk geliyor. Paran yoksa YAPMA! gibi bir algı çok saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur
Bu arada, ben çoğunlukla s**lamindir sitesinden indiriyorum. FIFA 14, FIFA 11 gibi oyunlarımı oradan indirdim. Bir yavaşlama v.s göremedim, bilgisayar zaten yavaş 2 gb rami var. İndirmeni kesinlikle önermiyorum. Eğer oynamak istediğin oyun piyasada satın alınabiliyorsa oradan oyna. FIFA 14 satın alınamadığı için oradan indirdim. Ets 2, Warband gibi oyunları steam'dan satın aldım.

Dostum, bu sadece bir örnekti. Mantık aynı şeye denk geliyor. Paran yoksa YAPMA! gibi bir algı çok saçma.
Teşekkürler cevabıniz için

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Bu arada, ben çoğunlukla s**lamindir sitesinden indiriyorum. FIFA 14, FIFA 11 gibi oyunlarımı oradan indirdim. Bir yavaşlama v.s göremedim, bilgisayar zaten yavaş 2 gb rami var. İndirmeni kesinlikle önermiyorum. Eğer oynamak istediğin oyun piyasada satın alınabiliyorsa oradan al. FIFA 14 satın alınamadığı için oradan indirdim. Ets 2, Warband gibi oyunları steam'dan satın aldım.

paran yoksa çalmasın sadece

doğru bir şey değil

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur

doğru bir şey değil
Ben burada doğruluğunu tartışmaya yönelik bir konu açmadım. Bu siteyi kullananlar varsa zararı var mıdir diye sordum. Her seferinde sorduğum soruyu bi oraya bi buraya çektin. Bak bir daha söylüyorum korsanı desteklemiyorum sorduğum soruya cevap arıyorum. Artık anla şunu.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Korsan oyuna bende karşıyım ama maalesef oyunlara verecek param yok. Bende orjinal oynamak isterim ama oyun fiyatları belli çok cep yakıyor. Özellikle Sağlamindir sitesi kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

Oyunlara para veremeyecek durumun yok ise indirebilirsin gidip orijinal satın al demeleri çok saçma geliyor eğer maddi durumun olursa orijinal oyunlara yönel hem daha güvenli hemde virüs gibi şeyler ile uğraşmazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur
Oyunlara para veremeyecek durumun yok ise indirebilirsin gidip orijinal satın al demeleri çok saçma geliyor eğer maddi durumun olursa orijinal oyunlara yönel hem daha güvenli hemde virüs gibi şeyler ile uğraşmazsın.
Belirttiğim gibi korsan oyuna karşıyım ama fiyatlarıda belli teşekkürler yorumun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom