Alperen Gül
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Çocuk bir soru sormuş biri arabadan biri paradan bahsediyor yardımcı olmayacaksanız adamın konusunu çöp etmeyin
hediye alan kişi neyle almış onu ? öpücükle mi ?Kardeşim çalmak ile aynı tutmanız nasıl bir düşünce tarzınız olduğunu belli ediyor o zaman ben sana bedava PS5 alsam yada bir başkası hediye etse almaz mısın o zaman bu da aynı mantık bedava sonuçta emeksiz alınıyor ???
forumda yasak olan bir şeyi soruyorÇocuk bir soru sormuş biri arabadan biri paradan bahsediyor yardımcı olmayacaksanız adamın konusunu çöp etmeyin
ha yani bi akraban yada arkadaşın bişi çalıp sana verse alırsın hediye olarak bravoKardeşim çalmak ile aynı tutmanız nasıl bir düşünce tarzınız olduğunu belli ediyor o zaman ben sana bedava PS5 alsam yada bir başkası hediye etse almaz mısın o zaman bu da aynı mantık bedava sonuçta emeksiz alınıyor ???
kendi sitesinde 50tane adım geçmek zorunda oluyosun bezı programlarda mesela crytical disk info, sitede kaybolmuştumKendi sitesinden indirmek varken neden gezginlerden indiresin ki?
o adamlar sana firmadan çalarak veriyor, arkadaşım bana çalarak verse almamKardeşim çalmak ile aynı tutmanız nasıl bir düşünce tarzınız olduğunu belli ediyor o zaman ben sana bedava PS5 alsam yada bir başkası hediye etse almaz mısın o zaman bu da aynı mantık bedava sonuçta emeksiz alınıyor ???
yani doğru ama bazen de gezginler daha rahat geliyorKendi sitesinden indirmek varken neden gezginlerden indiresin ki?
O zaman korsan çıkaran kişi nasıl yapmış oluyor o da emek veriyor ??? Bu konu uzar gider haklı olan çıkmaz.Ama bu kadar pahalı yaparlarsa insanlarda böyle korsan indirir hak veriyorum bu arada kimse kbhediye alan kişi neyle almış onu ? öpücükle mi ?
Allah senden razı olsun. Sorduğum soru haricinde her şeye cevap verdilerÇocuk bir soru sormuş biri arabadan biri paradan bahsediyor yardımcı olmayacaksanız adamın konusunu çöp etmeyin
Arkadaşının çalarak verdiğini bilmesen yüzde yüz alırsın.o adamlar sana firmadan çalarak veriyor, arkadaşım bana çalarak verse almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani doğru ama bazen de gezginler daha rahat geliyor
adamlar pahalı yapmıyor , bize pahalı geliyor dolar yüzündenO zaman korsan çıkaran kişi nasıl yapmış oluyor o da emek veriyor ??? Bu konu uzar gider haklı olan çıkmaz.Ama bu kadar pahalı yaparlarsa insanlarda böyle korsan indirir hak veriyorum bu arada kimse kb
Dostum zaten ben doananımsal olarak virüs yedim bu pc de yani ben bağışıklıyım (ama yeni pc alsam 1 yıl crack yüklemem yada garanti bitene kadar)Korsan oyun indirip bilgisayarının virüs kapmasını istiyorsan, güle güle...![]()
Sağlamindirden veya herhangi bir siteden indirdiğin korsan oyunun güvenilir olup olmadığını kendin anlaman gerekiyor her indirdiğin güvenli olur kimse diyemez tecrübe lazım bunun içinAllah senden razı olsun. Sorduğum soru haricinde her şeye cevap verdiler