Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

Çocuk bir soru sormuş biri arabadan biri paradan bahsediyor yardımcı olmayacaksanız adamın konusunu çöp etmeyin

Kardeşim çalmak ile aynı tutmanız nasıl bir düşünce tarzınız olduğunu belli ediyor o zaman ben sana bedava PS5 alsam yada bir başkası hediye etse almaz mısın o zaman bu da aynı mantık bedava sonuçta emeksiz alınıyor ???
hediye alan kişi neyle almış onu ? öpücükle mi ?

Korsan kesinlikle indirmeni tavsiye etmiyorum ayrıca korsan oyun ve uygulamalara destek yok.

Kardeşim çalmak ile aynı tutmanız nasıl bir düşünce tarzınız olduğunu belli ediyor o zaman ben sana bedava PS5 alsam yada bir başkası hediye etse almaz mısın o zaman bu da aynı mantık bedava sonuçta emeksiz alınıyor ???
ha yani bi akraban yada arkadaşın bişi çalıp sana verse alırsın hediye olarak bravo

o adamlar sana firmadan çalarak veriyor, arkadaşım bana çalarak verse almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi sitesinden indirmek varken neden gezginlerden indiresin ki?
yani doğru ama bazen de gezginler daha rahat geliyor

hediye alan kişi neyle almış onu ? öpücükle mi ?
O zaman korsan çıkaran kişi nasıl yapmış oluyor o da emek veriyor ??? Bu konu uzar gider haklı olan çıkmaz.Ama bu kadar pahalı yaparlarsa insanlarda böyle korsan indirir hak veriyorum bu arada kimse kb

o adamlar sana firmadan çalarak veriyor, arkadaşım bana çalarak verse almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani doğru ama bazen de gezginler daha rahat geliyor
Arkadaşının çalarak verdiğini bilmesen yüzde yüz alırsın.

O zaman korsan çıkaran kişi nasıl yapmış oluyor o da emek veriyor ??? Bu konu uzar gider haklı olan çıkmaz.Ama bu kadar pahalı yaparlarsa insanlarda böyle korsan indirir hak veriyorum bu arada kimse kb
adamlar pahalı yapmıyor , bize pahalı geliyor dolar yüzünden

Allah senden razı olsun. Sorduğum soru haricinde her şeye cevap verdiler
Sağlamindirden veya herhangi bir siteden indirdiğin korsan oyunun güvenilir olup olmadığını kendin anlaman gerekiyor her indirdiğin güvenli olur kimse diyemez tecrübe lazım bunun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,146
Üyeler
187,458
Son üye
Sparkles5004
Geri