Neler Yeni

Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Korsana destek yok yazanların CMD ile Windows etkinleştirmesi, veya OEM ürün anahtarı ile Windows etkinleştirmiş olması oldukça komik. Genel olarak korsan yazılımların içerisinde zararlı barınabiliyor, sık sık Trojan, Adware bulunabilmekte.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam sorun tamamen sizin paranız olmaması değil aslında.

Bir oyuna 200-250 TL vermek pek mantıklı değil.

Bu durumda en iyisi indirim beklemek.

Şu an Far Cry 5 50 TL mesela,güzel indrimler var.
50 TL için saatlerce ter döken insanlar var. Bunların da oyun oynamak hakkı. Biz alıyoruz zaten oyunları, durumu olmayan da almasın bir zahmet. İnsanın parası yok diye herşeyden geri mi kalması gerekiyor? Arkadaş yazmış yukarıda paran olmadan araba al vs. diye ama onu bedava alma şansın yok, oyunu bedava indirme şansın var. Zaten oyundan zarar eden yapımcı hiç duymadım şimdiye kadar. Durumu yoksa, alamıyorsa bu adam eğlenmesin mi? Parası yok diye eğlenmeyede mi hakkı yok? Ben orijinal alan birisi olarak (durumu olmayıp) korsan indirenlere hakkımı helal ediyorum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
50 TL için saatlerce ter döken insanlar var. Bunların da oyun oynamak hakkı. Biz alıyoruz zaten oyunları, durumu olmayan da almasın bir zahmet. İnsanın parası yok diye herşeyden geri mi kalması gerekiyor? Arkadaş yazmış yukarıda paran olmadan araba al vs. diye ama onu bedava alma şansın yok, oyunu bedava indirme şansın var. Zaten oyundan zarar eden yapımcı hiç duymadım şimdiye kadar. Durumu yoksa, alamıyorsa bu adam eğlenmesin mi? Parası yok diye eğlenmeyede mi hakkı yok? Ben orijinal alan birisi olarak (durumu olmayıp) korsan indirenlere hakkımı helal ediyorum.
Hocam sen niye yazdın bunu tam olarak anlamadım ama ben paran yoksa alma,oynama gibisinden bir şey söylemek istemedim.
Söylemek istediğim şey şuydu;
Bir oyuna ne olursa olsun 200-250 TL kadar vermek bana pek mantıklı gelmiyor.Bu durumda en iyisi bir indirim bekleyip 200-250 TL olan oyunu 50 TL kadar makul fiyatlara almaya çalışmak ya da hesap satın almak.
50 TL için bir sürü ter dökülüyor demişsiniz ama Avrupa'da bu oyunların indirimsiz fiyatı 80-60 EURO gibi bir fiyat oluyor zaten.Bir oyun lisanslı olarak elde edilmek isteniyorsa 50 TL gibi bir ücrete şikayet edilmemesi lazım.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam sen niye yazdın bunu tam olarak anlamadım ama ben paran yoksa alma,oynama gibisinden bir şey söylemek istemedim.
Söylemek istediğim şey şuydu;
Bir oyuna ne olursa olsun 200-250 TL kadar vermek bana pek mantıklı gelmiyor.Bu durumda en iyisi bir indirim bekleyip 200-250 TL olan oyunu 50 TL kadar makul fiyatlara almaya çalışmak ya da hesap satın almak.
50 TL için bir sürü ter dökülüyor demişsiniz ama Avrupa'da bu oyunların indirimsiz fiyatı 80-60 EURO gibi bir fiyat oluyor zaten.Bir oyun lisanslı olarak elde edilmek isteniyorsa 50 TL gibi bir ücrete şikayet edilmemesi lazım.
Hocam sana özel yazmadım o yorumu.

Agent 47

80+
oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
sen geçen cringe levelı maxlanan kişisin.
sanane yani adamın parası yoksa indirir virüs bulaşırsa onun bilgisayarına bulaşır. korsan oyunlar tabii ki de iyi değildir ama parası yoksa ve oynamak istiyorsa korsan indirir.
Reis ben zamanında çok fazla oynadım sağlamindir sitesinden indirip bir problem yaratmadı ama yaratmıyacak anlamına gelmiyor ara sıra virüslü denk gelebilir dikkat et.
korsan oyun mu öneriyorsun cidden . pls ban @crazyreign
ayrıca korsan oyun öneren de yok ban ne alaka?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
sen geçen cringe levelı maxlanan kişisin.
sanane yani adamın parası yoksa indirir virüs bulaşırsa onun bilgisayarına bulaşır. korsan oyunlar tabii ki de iyi değildir ama parası yoksa ve oynamak istiyorsa korsan indirir.

ayrıca korsan oyun öneren de yok ban ne alaka?
nası yok

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
kullanıyorum sıkıntı yok yükle oyun indir e de bakabilirsin

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
FullProgramlarİndir öneriyorum. Saglamindir üzerinden SlimeRancher indirdiğimde Trojam yakalamıştım. Ama korsan kullanmanı önermem yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,772
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1
Top Bottom