rx570 r5 3500 darboğaz yapar mı

darboğaz yapar mı ve ne fps ne kadar düşürür cs de yüksek ayarlarda 100 fps alır mı veya rdr 2 gta 5 gibi oyunlarda orta ayarlarda 50 üstü olur mu
RDR2'de 50 üstü low-medium karışık ayarlarda alırsınız, üstündeki ayarlara geçerseniz fps 50'nin altına düşecektir.

İşlemci çekirdeklerinden herhangi biri anlım %100 oluyorsa darboğaz var demektir
Ben Şunu Söylüyorum.Ekran Kartının Kullanımı %100de.Ancak İşlemci Kullanımı %40 %50 Dolaylarında Geziyor.Yani Kısaca Erkan Kartı İşlemciye Darboğaz Yapmıyor Mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RDR2'de 50 üstü low-medium karışık ayarlarda alırsınız, üstündeki ayarlara geçerseniz fps 50'nin altına düşecektir.
Highda 40fps alıyor

Ben Şunu Söylüyorum.Ekran Kartının Kullanımı %100de.Ancak İşlemci Kullanımı %40 %50 Dolaylarında Geziyor.Yani Kısaca Erkan Kartı İşlemciye Darboğaz Yapmıyor Mu ?

Highda 40fps alıyor
Hayır yapmıyor ekran kartının %100 olması normal işlemcinin %40 %50 de olması çok daha normall

Hocam Ekran Kartının İşlemciye Yaptığı Darboğazda İşlemci Kullanım %si Kaç Olur ?
Ekran kartı az kullanıyorsa %60 %70 işlemci ise %60 70 80 90 sa filan da ama asıl darboğaz kullanım oranları ile değil işlemci çekirdeklerinden 1 tanesi %100 oluyorsa anlık darboğaz yaşandığı kesin anlaşılır

Saçma ikili.
10400F+1650S-5500XT 8GB al.

Ekran kartı işlemciye darboğaz yapmaz.
Teşekkür Ederim.Peki Bu İşlemcinin Alacağı Performansı Düşürmez Mi ? Yani İşlemci 100 Fps Alabilecekken 70e 80e Düşürmez mi ?

Saçma ikili.
10400F+1650S-5500XT 8GB al.

Ekran kartı işlemciye darboğaz yapmaz.
Yapar tutupta rx 580 ile ryzen 9 5950x ile oyun oynayamazsın

Oynarsın.

Hayır.İşlemciye bir zararı olmaz.
Hocam darboğazın parçaya zarar vermeyeceğini biliyorum ancak performans düşüşü yaşatmaz mı ?

Oynarsın.

Hayır.İşlemciye bir zararı olmaz.
Oynarsın evet ama darboğaz yaşayarak özellikle rekabetçi oyunlarda işlemci ekran kartını beklemek zorunda kalıyor

Hocam darboğazın parçaya zarar vermeyeceğini biliyorum ancak performans düşüşü yaşatmaz mı ?
Performans düşüşü yaşarsın

Oynarsın evet ama darboğaz yaşayarak özellikle rekabetçi oyunlarda işlemci ekran kartını beklemek zorunda kalıyor

Performans düşüşü yaşarsın
Hah bende ondan bahsediyorum.Yani 1660s Gibi bir kart taksa daha mantıklı olur

Geri