G300S Kasma sorunu

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Logitech G300s mouse um fps oyunlarında kasıyor.Sebebi nedir veya nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

Bazı oyunlar dar boğaz yapıyor 8gb üstü ram desteği isteyebiliyor.Testlere bak youtubeden.Guc kaynağından düzgü voltaj gönderilmiyor da olabilir. Ya da ısılarla alakalidir

Bazı oyunlar dar boğaz yapıyor 8gb üstü RAM desteği isteyebiliyor.Testlere bak youtubeden.Guc kaynağından düzgü voltaj gönderilmiyor da olabilir. Ya da ısılarla alakalidir
mouse sensörü ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü darboğaz yapması imkansız

8GB GÜNÜMÜZ OYUNLARINDA YATIYORSA SEN BILIRSIN KARDESIM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ara da uykusuzum oyunlar.kasiyor anladım kusura bakma.Muhtemelen mousenin içindeki ciple alakalı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da algi probleemidir dedigin gibi başka porta takip dene istersen bi

Sadece oyunlarda kasıyorsa tek bir seçenek geliyor aklıma. Sistemi kurduğun depolama alanı çok fazla dolmuş.
Örneğin; C:/ sürücüsüne kurmuşsundur -> boyutu 200 gb'tır 190'ı dolmuştur sistemin sürücüsü dolduğu için kasma yapabilir. Önerebileceğim çözüm sistemi kurduğun sürücüyü temizle ve yüklediklerini diğer sürücüye aktar.
Aynı sorunu ben de yaşadım ve sistemi kurduğum sürücüyü temizledim sorun ortadan kalktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,096
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri