HepsiBurada İade Alır mı ?

Reaksiyon skoru
5
Ben Hepsiburada'dan bir İzoly bilgisayar satın aldım. Kutuları falan herşeyi duruyor sadece faturası biraz hasarlı. Ve 2-3 ay oldu alalı. İade etmek istiyorum. Etsem alırlar mı ?

Ben Hepsiburada'dan bir İzoly bilgisayar satın aldım. Kutuları falan herşeyi duruyor sadece faturası biraz hasarlı. Ve 2-3 ay oldu alalı. İade etmek istiyorum. Etsem alırlar mı ?
abicim almayın şu izoly işte ya babanızın kazandığı paraya bu kadar mı düşmansınız koskoca forum var bi sorsana alırken yardımcı olalım

abicim almayın şu izoly işte ya babanızın kazandığı paraya bu kadar mı düşmansınız koskoca forum var bi sorsana alırken yardımcı olalım
Pardon. Ben zaten babama yüz kere dedim kötü almayalım. Adam toplamaylamı uğraşıcaz dedi. Ben zaten biliyorum toplamayı. En kötü internet kafe var 2 tane onlar yapardı 50 tl'ye. Şimdide ikna ettim iade etmeye. Sistem toplayacağım.

(Görmedim yeni yorumunu )Almazlar bende olsam almazdım foruma sorsaydın hiç mi izlemedin yt den videolarını hiç mi yorum okumadın hepsiburada ki yorumları

Ne için iade ediyorsun? Ürün ayıplı değilse keyfi iadeyi teslim aldıktan 14 güne kadar yapabilirsin. Eğer 14 günü geçmişse -ki geçmiş- sadece ayıplı malı 1 yıla kadar iade edebilirsin. Ayıplı mal nedir diyorsan googlea yaz öğrenirsin.

2 3 ay sonrası iade mi olur şaka mısın fqatura düzgün osla bile almazlar iade süresi 14 gün

2-3 ay geçmiş iade almazlar. İzoly sahtekarlığın önde yürüyen sembolü.

Geçmiş olsun

Ben alma taraftarı zaten değildim. Yapacak bir şey yok. Konu kilitlenebilir.

Pardon. Ben zaten babama yüz kere dedim kötü almayalım. Adam toplamaylamı uğraşıcaz dedi. Ben zaten biliyorum toplamayı. En kötü internet kafe var 2 tane onlar yapardı 50 TL'ye. Şimdide ikna ettim iade etmeye. Sistem toplayacağım.
Maalesef iade almayacaklardır.

1609264117226.png

2 ay geçmiş iade almazlar.

Al iyi gelir. Her yerde yazıyoruz izoly, turbox bilgisayar almayın aldırmayın diye. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kardeşim :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri