Noren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,963
fps max 0 denedin miiyi mi? şuan![]()
fps max 0 denedin miiyi mi? şuan![]()
ne güzel yardımcı oluyorsunuz ya benim sorunum nekadar verdiğim değil sorunumun çözümü nedir SANANE ne harcadığımdan1.cisi CAPS kapatın 2)PC ci dediğiniz kişi sizi çok güzel kazıklamış.
Sizin gibi insanlar destekten de anlamıyor sistemi iade edebiliyorsanız lütfen iade edin size 2 kat performanslı pc toplarız burada.ne güzel yardımcı oluyorsunuz ya benim sorunum nekadar verdiğim değil sorunumun çözümü nedir SANANE ne harcadığımdan
teşekkürler ege ben sistemden memenunum sadece tam performansta değil bunu anlıyorum bunun için çözüm arıyorumSizin gibi insanlar destekten de anlamıyor sistemi iade edebiliyorsanız lütfen iade edin size 2 kat performanslı PC toplarız burada.
sizi yormaya gerek yok teşekkürler şimdidenDriver güncelliğini kontrol edin.
Dxdiagtan ss atın.
Ayrıca güzel kazık yemişsiniz, geçmiş olsun.
Dxdiag'dan bütün sistemin özelliklerini atar mısınız?teşekkürler ege ben sistemden memenunum sadece tam performansta değil bunu anlıyorum bunun için çözüm arıyorum
dostum bilgisayarını ne kadar zaman önce aldın?teşekkürler ege ben sistemden memenunum sadece tam performansta değil bunu anlıyorum bunun için çözüm arıyorum
tamam kardeşim sen menunsan bizde sıkıntı yok birdaha pc toplayacak isen bana gel olurmu?teşekkürler ege ben sistemden memenunum sadece tam performansta değil bunu anlıyorum bunun için çözüm arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizi yormaya gerek yok teşekkürler şimdiden
Dxdiag'dan bütün sistemin özelliklerini atar mısınız?
Arkadaş kazıklandığını duymayı sevmiyor anladığım kadarıyla, yardımınıza ihtiyacı olmadığını söyleyecekAyrıca tertemiz kazıklamışlar seni.