kendim kullandığım parfüm bırak kızları ben kendim kokuma düşüyorum knk limon kokusu var kalıcılığı baya iyiArkadaşlar çok aşırı fiyata kaçmadan max 300 bütçeli bir erkek parfüm önerebilir misiniz?
saolsasın desteğin için bi bakayım.kendim kullandığım parfüm bırak kızları ben kendim kokuma düşüyorum knk limon kokusu var kalıcılığı baya iyi
kankam yorumlarında pek kalıcı olmadığı söylenmiş sen ortalama ne kadar kalıcılık yaşadın?kendim kullandığım parfüm bırak kızları ben kendim kokuma düşüyorum knk limon kokusu var kalıcılığı baya iyi
aga ben 1 gün kokusunu hissediyordum yorumlardakiler cahil knk şöyle bir şey var bir parfümün kokusunu alıştığın zaman o kokuyu artık hissetmezsin zannedersin parfümün şeyi bitmiş ama öyle bir şey yok bu biyolojik bir şeysaolsasın desteğin için bi bakayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kankam yorumlarında pek kalıcı olmadığı söylenmiş sen ortalama ne kadar kalıcılık yaşadın?
saolasın tekraraga ben 1 gün kokusunu hissediyordum yorumlardakiler cahil knk şöyle bir şey var bir parfümün kokusunu alıştığın zaman o kokuyu artık hissetmezsin zannedersin parfümün şeyi bitmiş ama öyle bir şey yok bu biyolojik bir şey
adidasın 1000 tane parfümü var knk nasıl bilsin adamAdidas'ın bir parfümü vardı ama hatırlamıyorum adını, harika kokusu vardı.
Haklısınız da aklıma gelmiyor adı.adidasın 1000 tane parfümü var knk nasıl bilsin adam
Edt olduğu için 1 gün falan kalıyor. Çok kalıcı olmasını istiyorsan Edp alabilirsin. Ama edp lerin fiyatları çok daha pahalı.Benim için en önemlisi kalıcı mı acaba