ERKEK PARFÜM ÖNERİSİ

Awerquan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
Arkadaşlar çok aşırı fiyata kaçmadan max 300 bütçeli bir erkek parfüm önerebilir misiniz?

kendim kullandığım parfüm bırak kızları ben kendim kokuma düşüyorum knk limon kokusu var kalıcılığı baya iyi
saolsasın desteğin için bi bakayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendim kullandığım parfüm bırak kızları ben kendim kokuma düşüyorum knk limon kokusu var kalıcılığı baya iyi
kankam yorumlarında pek kalıcı olmadığı söylenmiş sen ortalama ne kadar kalıcılık yaşadın?

saolsasın desteğin için bi bakayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kankam yorumlarında pek kalıcı olmadığı söylenmiş sen ortalama ne kadar kalıcılık yaşadın?
aga ben 1 gün kokusunu hissediyordum yorumlardakiler cahil knk şöyle bir şey var bir parfümün kokusunu alıştığın zaman o kokuyu artık hissetmezsin zannedersin parfümün şeyi bitmiş ama öyle bir şey yok bu biyolojik bir şey

aga ben 1 gün kokusunu hissediyordum yorumlardakiler cahil knk şöyle bir şey var bir parfümün kokusunu alıştığın zaman o kokuyu artık hissetmezsin zannedersin parfümün şeyi bitmiş ama öyle bir şey yok bu biyolojik bir şey
saolasın tekrar

Adidas'ın bir parfümü vardı ama hatırlamıyorum adını, harika kokusu vardı.

Edt olduğu için 1 gün falan kalıyor. Çok kalıcı olmasını istiyorsan Edp alabilirsin. Ama edp lerin fiyatları çok daha pahalı.
1 gün fazla bile benim için 2 saat üstü kurtarsın yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri