Valorant yayın açmak

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
Sorum şu:

Valorant oynarken yayın açmak istersem sizce yayını ekran kartımdan mı yoksa işlemciden mi vermeliyim?

1650 Super,
3300X,
8GB RAM (şimdilik)

İşlemci.

İkisini de dene işlemcin çok güçlü zaten o.c'de yapmıştın bide ekran kartıyla dene hangisi daha iyiyse
Karar verdim @zbabomen T6 gibi bir soğutucu alıp (çift anlı olanlardan) 4.5 GHz kullanıcam düz. Hatta test için 4.6 deneyebilirim. Bir de şeyi merak ediyorum, yahu benim klavyem membran ama çok ses gidiyor diyorlar, bir şey yok mudur yapabileceğim. Herkes demiyor gerçi de, zaten profesyonel yayıncı olmak gibi bir amacım yok, ancak yapacağım yayının içine eder mi bu?

Karar verdim @zbabomen T6 gibi bir soğutucu alıp (çift anlı olanlardan) 4.5 GHz kullanıcam düz. Hatta test için 4.6 deneyebilirim. Bir de şeyi merak ediyorum, yahu benim klavyem membran ama çok ses gidiyor diyorlar, bir şey yok mudur yapabileceğim. Herkes demiyor gerçi de, zaten profesyonel yayıncı olmak gibi bir amacım yok, ancak yapacağım yayının içine eder mi bu?
Onun için voicemeeter programı indirip hassasiyet ayarı yapabilirsin öyle bir çözüm geldi aklıma internetten bak voicemeeter ayarlarına

Geri