Hmm anladım, bu arada düşük grafik oynuyorum. Ekran kartından vermek daha mantıklı olabilir diye düşündüm ama, neyse.İşlemci.
Ekran kartı düşük biraz o yüzden işlemci dedim.Hmm anladım, bu arada düşük grafik oynuyorum. Ekran kartından vermek daha mantıklı olabilir diye düşündüm ama, neyse.
Hmm anladım, zaten düzgün bir soğutucu almayı planlıyorum.Ekran kartı düşük biraz o yüzden işlemci dedim.
İkisini de dene işlemcin çok güçlü zaten o.c'de yapmıştın bide ekran kartıyla dene hangisi daha iyiyse
Karar verdim @zbabomen T6 gibi bir soğutucu alıp (çift anlı olanlardan) 4.5 GHz kullanıcam düz. Hatta test için 4.6 deneyebilirim. Bir de şeyi merak ediyorum, yahu benim klavyem membran ama çok ses gidiyor diyorlar, bir şey yok mudur yapabileceğim. Herkes demiyor gerçi de, zaten profesyonel yayıncı olmak gibi bir amacım yok, ancak yapacağım yayının içine eder mi bu?İkisini de dene işlemcin çok güçlü zaten o.c'de yapmıştın bide ekran kartıyla dene hangisi daha iyiyse
Onun için voicemeeter programı indirip hassasiyet ayarı yapabilirsin öyle bir çözüm geldi aklıma internetten bak voicemeeter ayarlarınaKarar verdim @zbabomen T6 gibi bir soğutucu alıp (çift anlı olanlardan) 4.5 GHz kullanıcam düz. Hatta test için 4.6 deneyebilirim. Bir de şeyi merak ediyorum, yahu benim klavyem membran ama çok ses gidiyor diyorlar, bir şey yok mudur yapabileceğim. Herkes demiyor gerçi de, zaten profesyonel yayıncı olmak gibi bir amacım yok, ancak yapacağım yayının içine eder mi bu?
Bakıcam.Onun için voicemeeter programı indirip hassasiyet ayarı yapabilirsin öyle bir çözüm geldi aklıma internetten bak voicemeeter ayarlarına
Ekran kartı.İşlemci.
Sen de açıkla.Ekran kartı.