Merhabalar şuanda elimde GTX 1660 Super ekran kartı var. Şuanda GTX 1660 Super'den İNNO3D RTX 2060 ekran kartına geçebilirim. Fakat İNNO3D hakkında pek bilgim yok nasıl bir markadır gibisinden. Markaya güvenebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim.
Türkiyede çok bilinmiyor ama sağlaöMerhabalar şuanda elimde GTX 1660 Super ekran kartı var. Şuanda GTX 1660 Super'den İNNO3D RTX 2060 ekran kartına geçebilirim. Fakat İNNO3D hakkında pek bilgim yok nasıl bir markadır gibisinden. Markaya güvenebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim.
İyi bir markadır.Merhabalar şuanda elimde GTX 1660 Super ekran kartı var. Şuanda GTX 1660 Super'den İNNO3D RTX 2060 ekran kartına geçebilirim. Fakat İNNO3D hakkında pek bilgim yok nasıl bir markadır gibisinden. Markaya güvenebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim.
Profil fotoğrafın çok karizma ya abi [emoji1787] ne zaman görsem en az 10 sn bakıyorum niye çözemedim1997 yılında kurulan PC Partner firmasının markalarından bir tanesi yine aynı fima ZOTAC'a da sahip firmadır. Konu ile ilgili videom mevcut izleyebilirsin
Abi video'nu izledim zaten. Geçen İnstagram'da paylaştığın RTX 2060 Super postunda 76 Derece gösteriyodu'da ondan bir kuşkuya düştüm.1997 yılında kurulan PC Partner firmasının markalarından bir tanesi yine aynı fima ZOTAC'a da sahip firmadır. Konu ile ilgili videom mevcut izleyebilirsin
Knk bende 1660s alacağım da FPS değerlerini yazar mısın lütfenMerhabalar şuanda elimde GTX 1660 Super ekran kartı var. Şuanda GTX 1660 Super'den İNNO3D RTX 2060 ekran kartına geçebilirim. Fakat İNNO3D hakkında pek bilgim yok nasıl bir markadır gibisinden. Markaya güvenebilirmiyim yardım ederseniz sevinirim.