Film ve dizi izlerken kullanmalık görüntü kalitesi yüksek tv veya monitör

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Beyler ben şu an 24g2u ve 32ld350 ikilisini beraber kullanıyorum hem monitörden hem televizyondan daha güzel görüntü kalitesi olsun istiyorum televizyon da olabilir monitör de fiyatı maks 1500 olsun diye istiyorum boyut 24"den küçük olmazsa iyi olur var mıdır bunlara uygun bir şey ya da bütçeni şuna çıkart bu parasına değer dediğiniz bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok mu hiç bilgisi olan tavsiye verebilecek

Phılıps 144hz 23 ınc var
kanka hz ve ms hiç önemli değil zaten ana monitörüm 144hz sadece dizi ve film izlemek için kullanmayı düşünüyorum 2k ya da çıkabilirim başka bir yerde birisi cx3276 yı önerdi 32" 2k monitör fiyatı da 2k

Film dizi için alıyorsan kesinlikle HDR400 ya da uygun bulursan HDR600 olmalı. Işık değerleri en az 600cd olmalı. Hz değeri önemli değil. IPS panel olur çoğunluk. Bu değerleri sağlıyorsa herhangi birini al. NTCS en az %80 olmalı bir de. Araştırıp bu değerleri bulursan yeterli olur. HZ olayına takılma 60hz olsa dahi yeter.

C24G1 kullanıyorum 4k video filmlerde görüntü kalitesi çok iyi gösteriyor şuan kullandığın 24g2u monitör de güzel gösterir​

C24G1 kullanıyorum 4k video filmlerde görüntü kalitesi çok iyi gösteriyor şuan kullandığın 24g2u monitör de güzel gösterir​

Evet normalde yeterli zaten ama 24" bu masa başındayken yeterli anca ben yatağa geçip 3-4 metre mesafeden dizi film falan açıyorum o yüzden vx3276-mhd-2k ya gözümü diktim şu anlık fiyatı 2000tl

Film dizi için alıyorsan kesinlikle HDR400 ya da uygun bulursan HDR600 olmalı. Işık değerleri en az 600cd olmalı. Hz değeri önemli değil. IPS panel olur çoğunluk. Bu değerleri sağlıyorsa herhangi birini al. NTCS en az %80 olmalı bir de. Araştırıp bu değerleri bulursan yeterli olur. HZ olayına takılma 60hz olsa dahi yeter.
önerdiğin bir model var mıdır vx3276 nasıldır

Evet normalde yeterli zaten ama 24" bu masa başındayken yeterli anca ben yatağa geçip 3-4 metre mesafeden dizi film falan açıyorum o yüzden vx3276-mhd-2k ya gözümü diktim şu anlık fiyatı 2000tl

önerdiğin bir model var mıdır vx3276 nasıldır
Şuan bilmiyorum. Sadece bu değerleri filtreleyerek arayabilirsin.

aynen öyle VX3276-2K-MHD ye bakıyorum şu an bir fikrin var mıdır
Allah seni inandırsın şuan o modele bakıyordum.
Bence film dizi için en alınabilir monitör bu.
Neden diye soracak olursak;
Ips panel,yani nereden bakarsan bak çok net görürsün ekranı.
2k,çözünürlüğü yüksek daha güzel görüntüsü olacaktır.
32", ekranıda kocaman tam film-dizi izlemelik.

Allah seni inandırsın şuan o modele bakıyordum.
Bence film dizi için en alınabilir monitör bu.
Neden diye soracak olursak;
Ips panel,yani nereden bakarsan bak çok net görürsün ekranı.
2k,çözünürlüğü yüksek daha güzel görüntüsü olacaktır.
32", ekranıda kocaman tam film-dizi izlemelik.
Vatanda aynı gün teslimat seçeneği varmış 11.00 e kadar verilen siparişler akşam 10 a kadar elinde diyor eğer pürüz çıkmaz ise bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum var mıdır başka tavsiyen 32ld350 yi satıp onun yerine koyucam 32" full hd bi televizyon o da ama baya eski ve kalın çerçeveli

Vatanda aynı gün teslimat seçeneği varmış 11.00 e kadar verilen siparişler akşam 10 a kadar elinde diyor eğer pürüz çıkmaz ise bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum var mıdır başka tavsiyen 32ld350 yi satıp onun yerine koyucam 32" full hd bi televizyon o da ama baya eski ve kalın çerçeveli
Biraz araştırdım en mantıklısı bence bu.
Samsung falan vardı da baya pahalıydı

Geri