Forumda anime reklamı çıkıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,646
Hiç bir zaman anime izlemedim onların herhangi bir +18 videosunu izlemedim ama hep çıkıyor anime filmleri karakterleri reklam olarak bunu daha önce fark edemedim adblocker vardı reklam engelleyicisini sildim geri yüklemek için sonra merak ettim reklam olarak ne çıkıyor forumda diye sonra bu dediklerim çıkmaya başladı.
Screenshot_57.png
Screenshot_58.png

Son düzenleme:
artık arkadaş neye bakıyorsan anime yastığını bu kadar çok isitiyosan al derim :D

Aaa ünlü olmuşum.

Reklamlar arama geçmişine göre çıkıyor. Gerçekler acıdır evlat.
Hayır bilgisayara yeni format attım sonrasında bir şey aramadım animenin a sını bile neden çıkıyor anlamadım ?

Nelere baktığın az çok anlaşılıyor hehehe ;)
Hocam gerçekten hiç anime veya onun +18 halini izlemedim hayatım boyunca ve 14 gündür arama yapmadım formattan beri ve bu windows da çıkıyor bazen reklam virüsü gibi bir şey den dan şüpheliyim.

Virüs gibi bir şey olabilir mi acaba @Treyarch
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende anlamıyorum hocam halbuki 14 gündür arama yapmadım o konularda ama çıkıyor nedense
Hocam o konulara bakmadiysanız çıkması imkansız diye biliyorum ama bilmiyorum tam.

Hocam o konulara bakmadiysanız çıkması imkansız diye biliyorum ama bilmiyorum tam.
Hocam gerçekten arama geçmişimi atabilirim ben bile şüphelendim kendimden nedense ama namaza başladığımdan ve formattan sonra hiç izlemedim.

Bende sürekli ekran kartı çıkıyor. :D
Sende niye onlar çıkıyor bilemiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,674
Üyeler
192,765
Son üye