eğer kullandıysan vpn açıkken bu yüzden oluyor başıma geldiHiç bir zaman anime izlemedim onların herhangi bir +18 videosunu izlemedim ama hep çıkıyor anime filmleri karakterleri reklam olarak bunu daha önce fark edemedim adblocker vardı reklam engelleyicisini sildim geri yüklemek için sonra merak ettim reklam olarak ne çıkıyor forumda diye sonra bu dediklerim çıkmaya başladı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet vpn açık iken girdim foruma youtube hesabımda oturum açamıyordum bende öyle denemiştim o ara foruma girdim ondan diye düşünüyorumeğer kullandıysan vpn açıkken bu yüzden oluyor başıma geldi
Rapor edip en iyi cevap yazarsam atıyorlar mı konu dışı olarak açtım amaeğer kullandıysan vpn açıkken bu yüzden oluyor başıma geldi
Pek sanmam ama bir dene istersenEvet vpn açık iken girdim foruma youtube hesabımda oturum açamıyordum bende öyle denemiştim o ara foruma girdim ondan diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rapor edip en iyi cevap yazarsam atıyorlar mı konu dışı olarak açtım ama
Raporlamayı denedin miEvet vpn açık iken girdim foruma youtube hesabımda oturum açamıyordum bende öyle denemiştim o ara foruma girdim ondan diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rapor edip en iyi cevap yazarsam atıyorlar mı konu dışı olarak açtım ama
Artık o şekilde oluyormuş ben bilmiyordumRaporlamayı denedin mi
senin arama geçmişin bende itopya varHiç bir zaman anime izlemedim onların herhangi bir +18 videosunu izlemedim ama hep çıkıyor anime filmleri karakterleri reklam olarak bunu daha önce fark edemedim adblocker vardı reklam engelleyicisini sildim geri yüklemek için sonra merak ettim reklam olarak ne çıkıyor forumda diye sonra bu dediklerim çıkmaya başladı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tamamdır sorun düzeldiyse bir önemi yokDenedim olmadı ve sorun gitti vpn açtım kapattım düzeldi
Ne oldu?
komik reaksiyonu vermişsinNe oldu?
Senin arama geçmişin yazmışşınya ona attım senlik problem yok.komik reaksiyonu vermişsin