Xprime Markasına Güvenilir Mi ?

Phenoma

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,822
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu modeli almayı düşünüyorum ancak daha önce bu marka ile herhangi bir orun yaşamış olan var mı diye merak ettim ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam aldın mı acaba ? ben de bugün bu modelin siyahını sipariş vermeyi düşünüyorum. Aldıysan bilgilendirebilir misin ?

Hocam aldın mı acaba ? ben de bugün bu modelin siyahını sipariş vermeyi düşünüyorum. Aldıysan bilgilendirebilir misin ?
Yok ya. Son anda bir karar değişikliği ile bu markanın kini daha fazla beğenip aldım.

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben dün xprime winner sipariş ettim bakalım memnun kalırım inşallah.

Yok ya. Son anda bir karar değişikliği ile bu markanın kini daha fazla beğenip aldım.
Hocam Hawk'ın hangi koltuğunu aldınız? Ben de aşağıdaki koltuğu almayı düşünüyorum da.

Hocam Hawk'ın hangi koltuğunu aldınız? Ben de aşağıdaki koltuğu almayı düşünüyorum da.
Ben bunu aldım çünkü Bodrum'da yaşıyorum.Takdir edersiniz ki burası hep sıcak. Bundan dolayı kumaş olanı tercih ettim.

Ben bunu aldım çünkü Bodrum'da yaşıyorum.Takdir edersiniz ki burası hep sıcak. Bundan dolayı kumaş olanı tercih ettim.
geldimi ağam :D

Ben de bu koltuğun siyah olanını almayı düşünüyorum. Memnun musunuz? Fiyatını hak ediyormu sizce?

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben dün xprime winner sipariş ettim bakalım memnun kalırım inşallah.
İade almadıkları için ben biraz işkillendim. Çoğu durumda iade almıyorlar. Okuduysanız iade koşullarını görmüşsünüzdür.

aldınız oyuncu koltuğu güzel m i yani rahat mı

Geri