- Reaksiyon skoru
- 214
Yardım etmemek lazım bu tarz konulara...AMD al
Yardım etmemek lazım bu tarz konulara...AMD al
DEFOLAMD al
hadi kalabalık yapmaYardım etmemek lazım bu tarz konulara...
sağol bakıcam hepsine
son iki anakart daha iyi olur mosfet soğutucu ları var 9600k için daha iyi bir seçenek olur
aynen intel = kaliteintele para vermeye devammmm hahahahah
o zaman amd kalite değil dimi kankasağol bakıcam hepsine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen Intel = kalite
amd deneyimim olmadı ama intelden gidip i5 serisinin kral ını söyledim 3 kuruş fazla olsun sağlam olsuno zaman AMD kalite değil dimi kanka![]()
ya amacım oyunları 1080p video çekmek gta 5 i ve csgo yu bide onları premiere pro dan editlemek ultra ayar istemiyorumki işlemci ısınsın ayarları ultrada oynamıcam nasıl olsa ekran kartına yük bindiricemEski sistemi rezildi AMD'nin fakat Ryzen modelleri gerçekten mükemmel,iki üç ürünü dışında ısınma olayı da geride kaldı.
Video çekmek ve premiere pro tarzı programlarda AMD daha önde. Bence bu tür yüksek paralar harcarken alışkanlıklardan vazgeçip olaya objektif bakmak gerekiyor. Yoksa mantıksız kararlar verilebiliyor, ardından da gelen bir pişmanlık. Eskiden Intel kraldı ve FX serisini tabiri caizse parçalıyordu, ancak şu an AMD Ryzen serisi Intel'i geride bıraktı.ya amacım oyunları 1080p video çekmek gta 5 i ve csgo yu bide onları premiere pro dan editlemek ultra ayar istemiyorumki işlemci ısınsın ayarları ultrada oynamıcam nasıl olsa ekran kartına yük bindiricem