Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Bende ilk defa gördümilk defa duyuyorum
Bende öyle düşündüm fakar biraz araştırınca aslında güvenilir gibilerbence güvenmemelisin
Hiç duymadım daha önce önermem.
Onlara baktım bende şimdi genel olarak yorumlar iyi güvenilir gibi duruyor yorumlara göre emin olamıyorum ne yapmalıyımHiç duymadım bence güvenmemelisin ancak internette site için atılan yorumlara bak herhangi bir sıkıntı yaşayan olmuş mu fln.İyice araştırıp alışveriş yapmanı öneririm.
biraz araştırdım güvenilir gibi duruyorlar.N11,hepsiburada gibi sitelerde de mağazaları var sanırsam.Alışverip yapmak veya yapmamak size kalmış.İstanbul Bilişim gibi olmasın da sonu.Onlara baktım bende şimdi genel olarak yorumlar iyi güvenilir gibi duruyor yorumlara göre emin olamıyorum ne yapmalıyım
Bende ordan gördüm kiwremAkakçe de var bu firma sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
biraz araştırdım güvenilir gibi duruyorlar.N11,hepsiburada gibi sitelerde de mağazaları var sanırsam.Alışverip yapmak veya yapmamak size kalmış.İstanbul Bilişim gibi olmasın da sonu.
şikayetvar.com a bir bakın firmalar orda patlak veriyor genelde.Bende ordan gördüm kiwrem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende ondan korkuyorum yorumlar iyi fotoğrafl yorumlarda vardı
Oraya baktımda sadece 2 tane var 2 side çözülmüş sence iyi mi? buşikayetvar.com a bir bakın firmalar orda patlak veriyor genelde.