Windows 7 iso dosyası indirme aracı

2Pac

80+
Reaksiyon skoru
211
Arkadaşlar technopat.net'te böyle bir şey var. Bana windows 7 ultimate lazım. Bu linkte ki programda Türkçe destekli win7 ultimate iso dosyalarını bulunur mu? Ayrıca orijinal sürüm mü?

Windows 7 işletim sistemini ana makine olarak kullanmayınız. Windows 7'nin güncelleştirme desteği kesilmiş bulunmaktadır. US versiyonu içerisinde Türkçe klavye seçeneği mevcuttur, Türkçe dilinde kullanma şansınız bulunmamaktadır.

Windows 7 işletim sistemini ana makine olarak kullanmayınız. Windows 7'nin güncelleştirme desteği kesilmiş bulunmaktadır. US versiyonu içerisinde Türkçe klavye seçeneği mevcuttur, Türkçe dilinde kullanma şansınız bulunmamaktadır.
Hocam eski PC'ye win 10 kurdum performansı düştü. Disk %100 oluyor ve ara sıra kasmalar yaşanıyor. O yüzden win7'ye dönmeye karar verdim ama iso dosyası bulamadım :/

2020'nin Kasım ayında Windows 7'de Zero-Day zafiyeti tespit edildi. Windows 7 yerine 8, veya 8.1 kullanınız. Sisteminizde yaşadığınız performans sorunlarını Sistem Bakım, Onarım ve Optimizasyon Yönergesi adlı konuda belirttiğim adımlar ile gidermeyi deneyiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri