Arduino ile neler yapılır

mesela şey yapabilirmiyim ben şöyle bişi istiyorum ben klavyeden o tuşuna basınca devre tövbeee diye bi ses çıkarcak öyle bişi yapılır mı?
Evet. Ama işinizi kolaylaştırmak için 3D Printer Havya Sıcak Lehim Isı tabancası sıvı lehim gibi kompnomentler güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki bu kiti alsam bunla o dediğimi yapabilirmiyim https://www.robotistan.com/arduino-baslangic-seti
Sanırım hayır, @baltazar

Evet. Ama işinizi kolaylaştırmak için 3D Printer Havya Sıcak Lehim Isı tabancası sıvı lehim gibi kompnomentler güzel olur.

Sanırım hayır, @baltazar
hiçbiri yok evde :D

Arduino ile direksiyon seti yapan bir abi vardı

Aslında profosyenel değilde estetik diyebiliriz. Yoksa bir fark yok aslında.
Yok be çok gerekli de pahalı. Hayatımda 1 veya tane smd komponent lehimledim. Onu da havya ile yaptım çok zor. Diğer bacaklara taşıyor, uzun tutarsan pcb kararıyor vs.

daha ucuzu varmıdır set halinde tek tek ne alacağımı bilmiyorumda çünkü
yapmak istediğin bir proje var mı yoksa baştan öğrenmek mmi istiyorsun? Bütçen maksimum nedir?

Rehberleri okuyabilirsin.

Yok be çok gerekli de pahalı. Hayatımda 1 veya tane smd komponent lehimledim. Onu da havya ile yaptım çok zor. Diğer bacaklara taşıyor, uzun tutarsan pcb kararıyor vs.

yapmak istediğin bir proje var mı yoksa baştan öğrenmek mmi istiyorsun? Bütçen maksimum nedir?
baştan öğrenmek hiç bilgim yok ama max 200tl verebilirim

Kastettiğim şey 3D Printer içindi aslında, aynı şeyi kartınlada yapaarsın ama sağlamlık estetik zamandan enerjiden kaybedip paradan kazanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,870
Üyeler
194,713
Son üye
MiralayTR
Geri