Arduino ile neler yapılır

Kastettiğim şey 3D Printer içindi aslında, aynı şeyi kartınlada yapaarsın ama sağlamlık estetik zamandan enerjiden kaybedip paradan kazanırsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz çabalaman gerekiyor başta.
Ben yazılımı bırak bilgisyarıo bilmezken başladı. Başta mantığı anlamaya çalış. Yazılımı somuta döktüğün7uyguladığın için anlaması kolay oluyor. CTRL C CTRL V yapmayıp kodu anlamaya çalış. Basit zaten dil belli başlı komutlar var sadece.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz çabalaman gerekiyor başta.
Ben yazılımı bırak bilgisyarıo bilmezken başladı. Başta mantığı anlamaya çalış. Yazılımı somuta döktüğün7uyguladığın için anlaması kolay oluyor. CTRL C CTRL V yapmayıp kodu anlamaya çalış. Basit zaten dil belli başlı komutlar var sadece.
bu setle o dediğim şeyi yapabilirmiyim yapamaz isem neler yapabilirim birde seçin diyor orada birsürü garip şey yazıyor hangisini seçmem gerek

bu setle o dediğim şeyi yapabilirmiyim yapamaz isem neler yapabilirim birde seçin diyor orada birsürü garip şey yazıyor hangisini seçmem gerek
Tam olarak ne yapmak istiyorsun bir daha yazsana ayrıntılı.

Ben dijital metre yapmıştım

Tam olarak ne yapmak istiyorsun bir daha yazsana ayrıntılı.
ben klavyeden o tuşuna basınca o yapacağım şeyin bruh tövbe falan tarzı sesler çıkarmasını istiyorum

Geri