HJT Raporu Paylaşımı

ID ve Pass'i belirtin, bağlanayım.

@Treyarch "the miller" nickli sendin dimi başkası geldi sandım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

backups dosyasını silsem nolur ?

Son düzenleme:
Backup dosyasını mümkünse birkaç gün sisteminizde tutunuz.

bu program kesin olarak buluyor mu virüsleri? daha yeni bir driver yükledim eski bir cihaz olduğu için driver directx 7.0 yüklememi istedi microsoftun sitesinde bulamadım ilk çıkan siteden indirdim açmaya çalıştığımda "bu yazılım virüslü yada istenmeyen bir yazılım bulundurduğu için işlem tamamlanamadı" dedi. tarama yapmalı mıyım?

HiJackThis, sistem içerisindeki birtakım servislerin, hizmetlerin, öğelerin tablosunu çıkarır. Diğer güvenlik yazılımları gibi imza veritabanı kullanmaz. Tespit yöntemi sezgiseldir.

HiJackThis, yalnızca kötücül öğeleri listemez, bu nedenle bilinçli kullanmanız, veya bir bilene danışmanız gerekir.

HiJackThis, sistem içerisindeki birtakım servislerin, hizmetlerin, öğelerin tablosunu çıkarır. Diğer güvenlik yazılımları gibi imza veritabanı kullanmaz. Tespit yöntemi sezgiseldir.

HiJackThis, yalnızca kötücül öğeleri listemez, bu nedenle bilinçli kullanmanız, veya bir bilene danışmanız gerekir.
Link - Bakar mısınız hocam? Ben de öğrenmek istedim.

Merhaba reaxugo,

Verdiğim satırları fixleyin.

Kod:
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.joygame.com/games.aspx?g=2001
O2 - BHO: IEToEdge BHO - {1FD49718-1D00-4B19-AF5F-070AF6D5D54C} - C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\87.0.664.60\BHO\ie_to_edge_bho.dll (file missing)

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Merhaba reaxugo,

Verdiğim satırları fixleyin.

Kod:
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.joygame.com/games.aspx?g=2001
O2 - BHO: IEToEdge BHO - {1FD49718-1D00-4B19-AF5F-070AF6D5D54C} - C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\87.0.664.60\BHO\ie_to_edge_bho.dll (file missing)
Öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fakat, nickimin 1 harfini yazmamanıza darıldım(!)

EDİT: Başka düzeltmem gereken satır yok mudur?
Hemen hallediyorum. @Treyarch

Pek sorun gözükmemekte. Bu 2 satırı fixlemeniz yeterli. Fixledikten sonra ek bir şeye dokunmayınız.

benim şu anda tarama yapmak için ne kullanmamı önerirsiniz?
beni etiketlerseniz veya cevaplarsanız sevinirim kendim girip bakmasam göremeyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri