Bazı Taraftarların Kendileri ile Çelişmeleri

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,234
Sosyal medyada çok fazla bu tiplerden görüyoruz fakat bu sefer gerçekten çok komik bir durum var.

Yaklaşık bir yıldır Mesut Özil transferi konuşuluyor özellikle son zamanlarda çok daha konuşulmaya başladı.

Özellikle bu transferin olmasını isteyen bir kesim var fakat aynı kesim bugün yayınlanan L1 Üçgen'in videosunun altında yorum yapıyor "Ömer Faruk Neden Oynatılmıyor?" diye...

Peki soruyorum!

Daha Pelkas var iken süre alamayan Ömer Faruk, Mesut Özil de gelince nasıl alacak???

Ömer Faruk Beyaz'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor, ikinci bir Merih Demiral vakası olmaması için yönetimin ve teknik ekibin dikkat etmesi gerekiyor!

Not: Normalde bu konular açmıyorum discord sunucumuz var orada tartışıyoruz fakat bugün @isikt11 sağ olsun destek verdi; bende açayım dedim.

Edit: Sunucu kapandı yenisine gelmek isteyenler profilim/hakkında kısmından gelebilir.

Türk futbolu öldü,toprak atılmayı bekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle alırlar verirler parayı iş yapar mı bilmem kulüpleri başkan değilde taraftar yönetiyor.

Türk futbolu öldü,toprak atılmayı bekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle alırlar verirler parayı iş yapar mı bilmem kulüpleri başkan değilde taraftar yönetiyor.
Türk Futbol'unun bir an önce doğru bir şekilde yapılanması gerekiyor.

Bir yorum gördüm instagram da,

''Türkiye'de bu hakemler olduğu sürece kulüpler arasında ne kardeşlik ne rekabet olur. Her takımın hem aleyhine hem lehine kararlar veriliyor ve sezon sonunda şampiyon olan takıma fatura kitleniyor, Türk futbolu çoktan öldü.''

Bence gayet güzel yazmış yazan arkadaş.

''Türkiye'de bu hakemler olduğu sürece kulüpler arasında ne kardeşlik ne rekabet olur. Her takımın hem aleyhine hem lehine kararlar veriliyor ve sezon sonunda şampiyon olan takıma fatura kitleniyor, Türk futbolu çoktan öldü.''

Hakemler takımlara ister istemez yardımı zararı bulunuyor ve maçın önüne geçiyorlar!

Hakemler takımlara ister istemez yardımı zararı bulunuyor ve maçın önüne geçiyorlar!
Ama ne hikmetse hep yenilen takım hakem karşıyı tutuyordu diyor kimse biz kazanınca bu bizi tuttu demiyor :D. Sahtekârız işte, yazınca kızıyorlar.

ben yazdım

Bir camiada birçok farklı tipte insan bulunur ama asıl kimliği çoğunluk oluşturur ve ona göre değerlendirilir diğerleri arada kaynar, haksız mıyım?
Haklısın benim tanıdığım çok toxic Fenerliler var bilgili Fenerliler de camianın kimliğini çıkartman için çoğunluğu tanıman gerek bilgili insanlarında içine aldığın için neyse ya ne çok boş yaptım ne duyar kastım be :D

Geri