eysis 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2,972 En İyi Cevap 1 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Furkan Aslan yazmış: Ama ne hikmetse hep yenilen takım hakem karşıyı tutuyordu diyor kimse biz kazanınca bu bizi tuttu demiyor . Sahtekârız işte, yazınca kızıyorlar. Devamı için tıklayın... Aynen öyle!
Furkan Aslan yazmış: Ama ne hikmetse hep yenilen takım hakem karşıyı tutuyordu diyor kimse biz kazanınca bu bizi tuttu demiyor . Sahtekârız işte, yazınca kızıyorlar. Devamı için tıklayın... Aynen öyle!
Rennes 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,942 Dahası Reaksiyon skoru 12,138 Konum Rivya'lı ama Kaer Morhen İsim Umut Dağ 4 Ocak 2021 #15 Ben bilmemek futbol anlamamak sana yardımcı olamamak destek çıkamamak ben gitmek goood bye
eysis 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2,972 En İyi Cevap 1 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Rennes yazmış: Ben bilmemek futbol anlamamak sana yardımcı olamamak destek çıkamamak ben gitmek goood bye Devamı için tıklayın... Sen bir an önce öğrenmek Türkçe.
Rennes yazmış: Ben bilmemek futbol anlamamak sana yardımcı olamamak destek çıkamamak ben gitmek goood bye Devamı için tıklayın... Sen bir an önce öğrenmek Türkçe.
Rennes 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,942 Dahası Reaksiyon skoru 12,138 Konum Rivya'lı ama Kaer Morhen İsim Umut Dağ 5 Ocak 2021 #17 cagataymetehan yazmış: Sen bir an önce öğrenmek Türkçe. Devamı için tıklayın... nasiiiiiiiii? @epica59
cagataymetehan yazmış: Sen bir an önce öğrenmek Türkçe. Devamı için tıklayın... nasiiiiiiiii? @epica59