Neden Smurf Açar Bir İnsan?

Bu şey bence kendi rankındaki adamlarla oynıyıp yenilip ağlayınca diyor ki dur ben smurf açayım da iyi olduğumu zannedeyim. Ben sevmiyorum şahsen yapana da saygı duymuyorum. Sen iyi oynuyorsun diye adamın zevkini mahvetmeye gerek yok.

beyler bu olay berbat
insanlar ne amaçlıyor acaba
hem derecesiz giriyorlar maçı hemen bitiriyorlar
sonra derecelide girerler
küfür yağdırırlar bolcana gg ağla ez gg wp yazıyorlar ama adam diaomnd ve bronsz olan yeni insanlar ile oynuyor
yani sanane
isteyen smurf açar oynar
hem artık lolde 10. svy olan kişiler 10 kişiden 8 i smurf hesap veya lolu çok iyi bilen kişilerin hesabıdır
her zaman iyi gelir karşına ne olmuş sende arkadaşlarınla gir

Çok eğlenceli 40 vurmak hehehehe

beyler bu olay berbat
insanlar ne amaçlıyor acaba
hem derecesiz giriyorlar maçı hemen bitiriyorlar
sonra derecelide girerler
küfür yağdırırlar bolcana gg ağla ez gg wp yazıyorlar ama adam diaomnd ve bronsz olan yeni insanlar ile oynuyor
kendi elolarında ellerine veriliyor. onlarda kötü oyuncu olduklarını kabul etmeyip smurf hesapta ego kasıyor başka açıklaması yok. yıkık insanlardır genelde

yani sanane
isteyen smurf açar oynar
hem artık lolde 10. svy olan kişiler 10 kişiden 8 i smurf hesap veya lolu çok iyi bilen kişilerin hesabıdır
her zaman iyi gelir karşına ne olmuş sende arkadaşlarınla gir
ne banane mi
benim seviyemde olan adamlarla oynamaya hakkım var
diamond olan admala değil
ben dereeliye diamond adamla oynamak için değil
kendi seviyemdekilerle oynamak için giriyorum

ne banane mi
benim seviyemde olan adamlarla oynamaya hakkım var
diamond olan admala değil
ben dereeliye diamond adamla oynamak için değil
kendi seviyemdekilerle oynamak için giriyorum
Merak etme zaten smurf hesaplar damga yiyor ve karşılarına hep smurfler geliyor.

yok her sezon ranklar sıfırlanıyor silverla plat denk gelebiliyor bende platim övende var sövende
Bir bana senin gibi biri gelse keşke adamlar hem info vermiyor hem oynamıyorlar :(

kendi elosunda 3 vuran ezilen hayatsızlar kendinden çok daha düşük seviyede oyuncuları ezmek ve ego tatmin etmek için açıyor
Radyanttan sonrası olmadığı için sıkılıyorum ve smurf açıyorum tekrardan Radyanta kasıyorum.

Kendilerini tatmin ediyorlar.

kendi elolarında ellerine veriliyor. onlarda kötü oyuncu olduklarını kabul etmeyip smurf hesapta ego kasıyor başka açıklaması yok. yıkık insanlardır genelde
Söylediğin şey çok saçma ben mesela yakın arkadaşlarım düşük ranklarda onlarla oyun oynamak için mecbur smurf hesaplar açıyorum ve bu yasak değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri