Radyantım smurf açıp tekrar radyanta kasıyorum.beyler bu olay berbat
insanlar ne amaçlıyor acaba
hem derecesiz giriyorlar maçı hemen bitiriyorlar
sonra derecelide girerler
küfür yağdırırlar bolcana gg ağla ez gg wp yazıyorlar ama adam diaomnd ve bronsz olan yeni insanlar ile oynuyor
R6 yüksek ranklarda konuşuyorlarda çok değil tabi silver elo bronz elo hiç konuşan yokBir bana senin gibi biri gelse keşke adamlar hem info vermiyor hem konuşmuyor
arkadaşlarınla aynı seviyede oynamak istiyorsan sıkıntı yok onu eklemeyi unutmuşum. ama solo şekilde girip ego tatmini yapan yıkıklar var sözüm onlara.Söylediğin şey çok saçma ben mesela yakın arkadaşlarım düşük ranklarda onlarla oyun oynamak için mecbur smurf hesaplar açıyorum ve bu yasak değil.
abi oynama o zaman ne diyimne banane mi
benim seviyemde olan adamlarla oynamaya hakkım var
diamond olan admala değil
ben dereeliye diamond adamla oynamak için değil
kendi seviyemdekilerle oynamak için giriyorum
yoHayatını oyunlarla vakit harcayan sabahtan akşama kadar amaçsız oynayanlara denir o kadar çok oynarlarki artık oyunun ustası olurlar ve boş bir hesap açıp oyuna yeni başlayanları dalga geçer gibi oynayan kişilerdir
işte bunu yaparak düşük seviyedeki oyuncuların oyun zevkini yok ediyosun radyant seviyesinden daha ileri gidebileceğini düşünen bi oyuncuysan rank kasmak yerini profesyonel oyunculuk için çalışabilirsinRadyanttan sonrası olmadığı için sıkılıyorum ve smurf açıyorum tekrardan Radyanta kasıyorum.
Çalışıyorum zaten. Düşük seviyede bizimde karşımıza smurfler geliyordu. Kendini zorlamayarak gelemezsin bir yere.işte bunu yaparak düşük seviyedeki oyuncuların oyun zevkini yok ediyosun radyant seviyesinden daha ileri gidebileceğini düşünen bi oyuncuysan rank kasmak yerini profesyonel oyunculuk için çalışabilirsin