- Reaksiyon skoru
- 109
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hmm başka yok mu güzel klavye ogre almak istemiyorum kötü diyolar philips rgb si yokBende aynı ürünün Türkçesini aradım fakat 420 den başlıyor fiyatları
hmm başka yok mu güzel klavye ogre almak istemiyorum kötü diyolar philips rgb si yokBende aynı ürünün Türkçesini aradım fakat 420 den başlıyor fiyatları
GP ye bulaşmanı pek tavsiye etmem açıkçası ama bütçeyi zorlama ihtimalin var mı ?hmm başka yok mu güzel klavye ogre almak istemiyorum kötü diyolar philips RGB si yok
yani R6 Türkçe q alabilirim 407 tl varGP ye bulaşmanı pek tavsiye etmem açıkçası ama bütçeyi zorlama ihtimalin var mı ?
https://www.trendyol.com/everest-ra...boutiqueId=548029&merchantId=129210&gads=true bu blue switch modeli fiyatı 407 tl Türkçe Qyani R6 Türkçe q alabilirim 407 TL var
pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook buna bak knkhmm başka yok mu güzel klavye ogre almak istemiyorum kötü diyolar philips RGB si yok
Arkadaş blue switch istemiyor maalesef aynı zamanda pusat k3 ün stoğu yok acelesi olan biri en son o klavyeyi beklerpusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook buna bak knk
knk şu açtğım konuya bakarmısın yardımcı olursan sevinirimArkadaş blue switch istemiyor maalesef aynı zamanda pusat k3 ün stoğu yok acelesi olan biri en son o klavyeyi bekler
forum.donanimarsivi.com
varmı önerin acil alacamArkadaş blue switch istemiyor maalesef aynı zamanda pusat k3 ün stoğu yok acelesi olan biri en son o klavyeyi bekler
Trust gxt 890 cada tuşlarında soyulma sorunu olduğu söyleniyor ama red switch Türkçe Qvarmı önerin acil alacam
Şuanda aklım rampage hydra türkçe q 407 tl ve phılıps te ama rgb si azTrust gxt 890 cada tuşlarında soyulma sorunu olduğu söyleniyor ama red switch Türkçe Q
Phillips Rainbow Hydra R6 bu bütçede red switch i yok bence 420 yi zorlamanız lazımŞuanda aklım rampage hydra türkçe q 407 TL ve phılıps te ama RGB si az
yok çıkmıyor ya yanında logitech 102 mouse alacamPhillips Rainbow Hydra R6 bu bütçede red switch i yok bence 420 yi zorlamanız lazım