4000 TL'ye LAPTOP ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
57
Selam beyler benim 4000TL bütçem var apex, pubg ,fortnite ,gta 5 , csgo oynatan bir laptop lazım yardımcı olur musunun.(MASAÜSTÜ İSTEMİYORUM TAŞIMALI OLMASI ŞART)

Benim bilgisayarım var fakat arkdaşaım bu bütçe var dedi ben de bulmaya çalışrım dedim ama dolar böyleyken bulamazsın dedim de şimdi istiyor apex olamasa da olur pubg oynatsın

Benim bilgisayarım var fakat arkdaşaım bu bütçe var dedi ben de bulmaya çalışrım dedim ama dolar böyleyken bulamazsın dedim de şimdi istiyor apex olamasa da olur PUBG oynatsın
4000 TL bütçeyle olmaz dostum. 4000 tl bütçeye en fazla mx150 vs. alınır. Minimum 6k gerek ki düzgün bir şekilde oynatsın.

Sizce bu laptop nasıl fiyat için değilde özellikleri nasıl güzel performans cıkarır mı cs pubg vs inde

Ekler

• Screenshot_2020-04-26-20-50-01-156_com.abtnprojects.ambatana.webp
    Screenshot_2020-04-26-20-50-01-156_com.abtnprojects.ambatana.webp
    83.5 KB · Hit: 77
Sizce bu laptop nasıl fiyat için değilde özellikleri nasıl güzel performans cıkarır mı cs PUBG vs inde
youtubeye yazarak bula bilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gta 5 de o kadar yapmaz birde yüksek ayarlarda hiç oynatmaz diye düşünüyorum
youtubeden incelemelerine bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gta 5 de o kadar yapmaz birde yüksek ayarlarda hiç oynatmaz diye düşünüyorum

arkadaşlar bende arkadaşıma laptop arıyorum yeni konudansa buraya yazıyım dedim maksimum 4000tl olmak koşulu ile laptop bakıyorum istediği özellikler:
ince olması,ekranının büyük olması film dizilerde güzel olması, işlemci bakımından i5 veya daha iyi amd, hdd/sdd boyutunun düşük olmaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,788
Üyeler
197,753
Son üye
Erdinger
Geri