GamePower GPF27RGB144 alınır mı?

donanım arşivi gamepower iyi bir mark ama kimse güvenemediği için alamıyor demişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dediğin monitör 24 inç gamepower 27 inç
27 inç olması iyi olduğu anlamına gelmez.

bence bilmeden yorum yapmayalım arkadaşlar 144hz gamepower monitor kullanıyoum ilk aldığımda 1 tane ölü piksel çıktı hemen degistirdiler ve 144hz yapınca ekranda titreme vs olmuyor ben gamepower 144hz mönitöründen memnunum
teşekkürler işte aradığım cvp ön yargı yok

donanım arşivi gamepower iyi bir mark ama kimse güvenemediği için alamıyor demişti

dediğin monitör 24 inç gamepower 27 inç
Tamam güzel kardeşim. Samsung, AOC gibi markalardan almak varken sen GamePower al. Size laf anlatılmaz.

teşekkürler işte aradığım cvp ön yargı yok
Sen kendini avutmaya çalışıyorsun başka bir nedeni yok. Ayrıca bunun ön yargı ile ne alakası var. Klavyem de mouse'ım da kulaklığım da gamepower ve gayet kalitesiz bir marka olduğunu açıkça söyleyebilirim. Memnun muyum ? Evet çünkü bu fiyata bu kadar. Ama monitörü aşırı pahalı. ALINMAZ.

aoc mükemmel bir marka fakat 24 inç ı gamepower 27 inçle aynı fiyat
3 inç daha büyük diye 2 sene ömrü olan monitörü alın siz.

Sen kendini avutmaya çalışıyorsun başka bir nedeni yok. Ayrıca bunun ön yargı ile ne alakası var. Klavyem de mouse'ım da kulaklığım da gamepower ve gayet kalitesiz bir marka olduğunu açıkça söyleyebilirim. Memnun muyum ? Evet çünkü bu fiyata bu kadar. Ama monitörü aşırı pahalı. ALINMAZ.

3 inç daha büyük diye 2 sene ömrü olan monitörü alın siz.
bana 27 inç 1ms ve 144 hz monitöru 1600 tl ye bulabilirmisin?

Senin istediğin adam akıllı eleştiri değil gelsin adam burada bu markayı övsün istiyosun.

Al 1300tl hem de Acer'in.

bu 75 hz kardeşim.d

m akıllı eleştiri değil gelsin adam burada bu markayı övsün istiyosun.
Senin istediğin adam akıllı eleştiri değil gelsin adam burada bu markayı övsün istiyosun.
öylr bi amacım yok ama gamepower a fazla ön yarglısınız adam almış kullanıyor beğenmiş ama siz kullanmadan ön yargılı davranıyosunuz

evet bu fiyatını baya hak ediyor ama bu kadar bütçem yok maalesef 1600 tl civarında monitör arıyorum

öylr bi amacım yok ama gamepower a fazla ön yarglısınız adam almış kullanıyor beğenmiş ama siz kullanmadan ön yargılı davranıyosunuz
Dostum tecrübe etmeden konuşmam emin ol. GamePower'ın türlü ürünlerini kullandım. Ama monitörü alınmaz. Vallahi tek amacım paranı çöpe atmaman. Yazık etme kendine çok üzülürsün sonra. İki hafta sonra ölü piksel çıktı nasıl iade ederim diye konu açmanı istemiyorum.

evet bu fiyatını baya hak ediyor ama bu kadar bütçem yok maalesef 1600 tl civarında monitör arıyorum
AOC 24G2U yada C24G1 al dostum. Pişman olmazsın. 3 inç için değmez paranı çöpe atmaya gözünü seveyim.

Dostum tecrübe etmeden konuşmam emin ol. GamePower'ın türlü ürünlerini kullandım. Ama monitörü alınmaz. Vallahi tek amacım paranı çöpe atmaman. Yazık etme kendine çok üzülürsün sonra. İki hafta sonra ölü piksel çıktı nasıl iade ederim diye konu açmanı istemiyorum.
çok teşekkür ediyorum alacaktım vazgeçtim bu modelden başımın ağrımasını istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri