1000TL Gaming Klavye Önerisi

aklıma ilk gelen apex proydu ama bütçeni bi tık aşıyo diye yazmak istemedim şimdi yazdıklarını görünce yazayım dedim kesinlikle imkanın varsa apex proyu tercih etmelisin almışken en iyisini al derim

aklıma ilk gelen apex proydu ama bütçeni bi tık aşıyo diye yazmak istemedim şimdi yazdıklarını görünce yazayım dedim kesinlikle imkanın varsa apex proyu tercih etmelisin almışken en iyisini al derim
Ben de öyle düşünüyorum mouse almayı erteleyip almışken tam alayım diyorum yüksek ihtimal apex pro alacağım

lol için 1k tl lik klavye olsa ne olcak ki ?
Mantıklı olun lütfen.

lol için 1k tl lik klavye olsa ne olcak ki ?
Mantıklı olun lütfen.
Burada oynadığım türde v e oynadıgım tüm oyunları teker teker yazmak zorunda değilim ben orada sadece bir örnek verdim, gayette mantıklı olduğumu düşünüyorum.

Corsair K70 kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Ancak internette MK2 sini bulabildim. K70 Lux RGB kalmamış sanırım piyasada.
Corsair K70 RGB MK.2

Dostlar merhaba. 1000 TL Bütçem var, sesi tok lol vs. Oyunlar için ( cs go PUBG r6 fortnite vs. Oynamıyorum) mekanik klavye arıyorum. K95 platinium brown ve k95 mx speed indirimde. Corsair tabi ki. Dikkatimi çektiler. Tavsiyeleriniz nelerdir merakla bekliyorum. Apex 7 de gözüme çarptı ama açıkçası klavye hakkında pek bilgim yok.
Corsair candır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K70 Biliyorum, Corsair bi tık kaba geldi. çok geniş yapılı geldi pek ısınamadım açıkçası
Ben Razer Blackwidow 2014 kullanmaktaydım. Daha sonra klavyeyi değiştirmem gerekti tuşlar 2 kere basıyordu. Bir çok klavyeyi inceledim, yazılımsal ve donanımsal noktalarda Corsair tatmin etti ucuz bir hissi yok plastik malzeme değil gövdesi. Zımparalanmış alüminyum, switchler zaten Cherry MX RED. Ses noktasında da oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Tercih tamamen sana kalmış.

Son düzenleme:
Corsair candır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Razer Blackwidow 2014 kullanmaktaydım. Daha sonra klavyeyi değiştirmem gerekti tuşlar 2 kere basıyordu. Bir çok klavyeyi inceledim, yazılımsal ve donanımsal noktalarda Corsair tatmin etti ucuz bir hissi yok plastik malzeme değil gövdesi. Zımparalanmış alüminyum, switchler zaten Cherry MX RED. Ses noktasında da oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Tercih tamamen sana kalmış.
K95 platinium almayı düşünüyordum, g tuşları ve boyutsal olarak kabalığından ötürü biraz uzaklaştım kendisinden. Yoksa kalitesi konusunda şüphem yok corsairin.

K95 platinium almayı düşünüyordum, g tuşları ve boyutsal olarak kabalığından ötürü biraz uzaklaştım kendisinden. Yoksa kalitesi konusunda şüphem yok corsairin.
K95'i bende düşünmüştüm ve aynı sebepten tercih etmedim. Razer kullanırken de G tuşlarını kullanmıyordum. Tercih sebeplerinden biri de buydu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,140
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri