RX 5600XT vs. RTX 2060

Everstal

80+
Reaksiyon skoru
98
Sapphire Radeon RX5600XT Pulse 6GB
Gigabyte Radeon RX5600XT Windforce OC 6G

Palit GeForce RTX2060 Dual 6GB
Asus GeForce RTX2060 Dual 6G Evo
Merhaba, bu GPU'lar böyle bir sistemde kullanılacak;
i5 10400F
Corsair CV650 80+
Ranker Cygnus v2
GeIL 16 GB (2x8) RAM

Öncelikle RX 5600XT'nin Windforce modelinde ısınma sorunları varmış, aynı zamanda Palit RTX 2060'da da var.
Asus'un RTX 2060'ı ise Evo modeli olduğu için ısınma sorunları falan çözülmüş sanırım.
Isınma sorunu olan kartların ısınması çok ciddi sorunlara yol açar mı?
Bu arada kasa bu; Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa

Bu kasanın soğutması, ısınma sorunu olan ekran kartlarının sorununu ortadan kaldırır mı? Yoksa ısınma sorunu olan ekran kartlarını direkt silip RTX 2060 Dual Evo ve Sapphire 5600XT modelleri arasından mı bir seçim yapayım?

Gigabyte'ın soğutma sorunu UV ile çözülebiliyor, ama ben buradan FP olmasını isteseydim PALİT, marka takıntım varsa ASUS olanı alırdım.
RTX ve DLSS için 2060
Fazladan FPS için 5600xt

eğer diğer hiç bir bileşen değişmeden bütçe sınırları içerisinde alınabiliyorsa 2060 alınmalı. mesela ben 2060 alabilmek için işlemcimi düşürmem gerekiyordu onun yerine 5600xt tercih ettim ama gözüm dlss'te kalmıyor değil keşke amdde de olsa :(

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
ortalık karışsın o zaman ben rtx 2060 diyorum beyler bayanlar :D

RTX, DLSS, yayın ve render için daha iyi olduğundan dolayı RTX 2060 EVO tercih ederdim

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
eğer diğer hiç bir bileşen değişmeden bütçe sınırları içerisinde alınabiliyorsa 2060 alınmalı. mesela ben 2060 alabilmek için işlemcimi düşürmem gerekiyordu onun yerine 5600xt tercih ettim ama gözüm dlss'te kalmıyor değil keşke amdde de olsa :(
Dlss tam olarak hangi oyunda ne işe yarıyo.

yayın ve render için
Yayın veya render önemli değil benim için. Sadece oyun oynayacağım.
DLSS sadece bazı oyunlarda var diye biliyorum. Bu ileride artacaktır. DLSS yaklaşık olarak ne kadar FPS artışı sağlıyor?
Ayrıca, Ray Tracing bence gereksiz. Kullanır mıyım onu bile bilmiyorum.
onun yerine 5600xt tercih ettim
Karttan memnun musun?

Yayın veya render önemli değil benim için. Sadece oyun oynayacağım.

DLSS sadece bazı oyunlarda var diye biliyorum. Bu ileride artacaktır. DLSS yaklaşık olarak ne kadar FPS artışı sağlıyor?
Ayrıca, Ray Tracing bence gereksiz. Kullanır mıyım onu bile bilmiyorum.

Karttan memnun musun?
RTX açıkken neredeyse %50'lik bir artış söz konusu.

RTX 2060 diyorum.

Ne istediğine bağlı.
Ben fazla fps istiyorum dersen Rx5600xt asus dual modeli tercih et
Ben RTX istiyorum dlss istiyorum dersen Rtx kartı tercih et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,271
Üyeler
185,053
Son üye