MSI MAG FORGE 100R Fan çıkışı

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
956
Arkadaşlar B450M S2H Kullanmaktayım ve 1 girişi var. 2 li çoklayıcı vardı ve onu taktım. 3lü çoklayıcı alacağım lakin kulağıma 1 çıkışı 3 fana bağlarsan fan hızlarında sıkıntı olur dediler. Bu doğru mu ? Kasayı almak isteyenler düşünmeden alabilir. Malzeme kalitesi olarak harika. Birde öndeki fanların aynısından 1 adet daha takacağım. Linkini atabilirmisiniz. 3lü çoklayıcıyı da atarsanız sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
3lü fan çoklayıcı hakkında bilgim yok. Fan olarak aynısından ben de aradım ancak bulamadım ben de https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-120mm-fan/ bu fandan aldım. Sen istersen 2 tane al arka ve öne takarsın.
He bu arada bunların da fanlarını anakarta takman gerekecek. İşin zor olacak gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arka da yer yok bro.
Arka fan argb değil ya ondan dedim.

• Beğen
He bu arada bunların da fanlarını anakarta takman gerekecek. İşin zor olacak gibi.

Arka fan argb değil ya ondan dedim.
Birilerini etiketler misin bu konuda bilgisi olanları.

Birilerini etiketler misin bu konuda bilgisi olanları.
Valla kimin bilgisi vardır bilemiyorum yanlış etiket yapmıyım şimdi. Görenlerden bilen cevap verir sanırsam.

• Beğen
Arkadaşlar B450M S2H Kullanmaktayım ve 1 girişi var. 2 li çoklayıcı vardı ve onu taktım. 3lü çoklayıcı alacağım lakin kulağıma 1 çıkışı 3 fana bağlarsan fan hızlarında sıkıntı olur dediler. Bu doğru mu ? Kasayı almak isteyenler düşünmeden alabilir. Malzeme kalitesi olarak harika. Birde öndeki fanların aynısından 1 adet daha takacağım. Linkini atabilirmisiniz. 3lü çoklayıcıyı da atarsanız sevinirim.

Bizzat 110r modeli var 3lü çoklayıcı döngüsüne ön fanları taktım ve egzos fanı bizzat anakart'ta taktım bir sıkıntı yok.

• Beğen
3'lü çoklayıcı bizzat içinde çıktın o konuda sıkıntı yaşamadım ama benim ki 110r modeli senin modelde ne olur tam bilmem tabi. Ama msı bu döngülerde taviz vermiyor fazlasıyla her şey bariz içinde idi

nerden aldın link atma şansın varmı

Trendyol'dan aldım ama benim aldığım kasa 110r patron senin ki arasında fark olabilir ama ben en azından aldığım modeldeki bilgiyi vermek istedim. Sonuçta Msı sende'de çoklayıcı vsvs herşeyi içinde olacağını düşünüyorum.

nerden aldın link atma şansın varmı
Satıcı
Tekramarket idi 2 günde kargolar elimde idi kasadan tut işlemciye ve anakartı aynı satıcı üzerinden aldım.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,265
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri