Diş ağrısı nasıl giderilir

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,810
Dişçiye gideceğim, fakat şuan uyuyamıyorum kısa süreli geçmesi için ne önerirsiniz ? Bir 10dk rahat tutsa yeter direk uyurum zaten :D

edit: Hafif ılık bir suya karanfil koyup az bekledim 2-3dk sonra tükürdüm rahatladım şuan, hadi ben uyumaya gidiyorum :)

Son düzenleme:
Ağzını çok açma

Kolonya+pamuk.

dişçiden başka çözüm yok boşuna arama

Rakı. Ciddiyim.

duramıycak gibiysen arveles öneririm tabii varsa. bire bir geliyor.

çözümü yok ya. benim kanal tedavilik dişim çok ağrıyordu ancak antibiyotik iyi geliyordu. diş ağrısı kelimesini duyunca bile ürperiyorum.

Dostum damdan duşen getirin derlerya o damdan düşen benim eğer evde biprofenid varsa kullan yoksa pamuga cok az kolonya cok az ama disine boyle hafif tampon yap kolonya diline veya tukrugune karismasin kotu edio ayarla onu iste

Dişçiye gideceğim, fakat şuan uyuyamıyorum kısa süreli geçmesi için ne önerirsiniz ? Bir 10dk rahat tutsa yeter direk uyurum zaten :D
evde rakı varsa pamuğa azcık dök dişine bastır o pamuğu rakı yoksa kolonyada olur ama sakın fazla kaçırma kafayı bulursun :D

Agır bir ağrı kesici hap kullan içinde 3 gr uyyşturu bulunduran yada 2 mi çok bilmirum yani vermidon yada apranax varsa iş görür ama parol görmez ortalama bi 10 tane bile kullanabilirsin ben kullandım şu anda yasıyorum ama senin denemeni tavsiye etmemtabi 😊

Ben ağzımda su tutuyordum biraz da olsa rahatlatıyordu.🙂

Geri