Bathan_YT
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 733
Çok zor maç ben ce 2-2 olur Alanya da iyi fener de iyi (Galatasaraylıyım)2-1 alır fener
Çok zor maç ben ce 2-2 olur Alanya da iyi fener de iyi (Galatasaraylıyım)2-1 alır fener
keşke perotti olaydıÇok zor maç ben ce 2-2 olur Alanya da iyi fener de iyi (Galatasaraylıyım)
O dediğinin anlamını bilmiyormuş öyle deme, klavye de 23 yaşındaymış saygı duy.Komiksin bu arada
ama harbiden maç çok zorlu geçicekÇok zor maç ben ce 2-2 olur Alanya da iyi fener de iyi (Galatasaraylıyım)
beyler kavga etmeyin konuyu konuşalımO dediğinin anlamını bilmiyormuş öyle deme, klavye de 23 yaşındaymış saygı duy.
KRAL BEEE
inşallah bu akşam bizim bu maç
Ne yapayım inandırmak için kimlik mi atayımO dediğinin anlamını bilmiyormuş öyle deme, klavye de 23 yaşındaymış saygı duy.
şuan kavga neden çıktı?Ne yapayım inandırmak için kimlik mi atayımabi mi çekeyim hadi yürü işine ya boş boş konuşma işim gücüm yok seninle mi uğraşıcam millet burada yıldızlayarak a.k s.k yazarken bir şey yok ben üstü kapalı bir şekilde öyle demişim diye yapmadığını bırakmadın sana mı dokunuyor ucu abisi öyleyse söylersin böyle yaylana yaylana karı gibi yaygara yapmadan söylersin olur biter
![]()
Terbiyesizlik yapması.şuan kavga neden çıktı?