Neler Yeni

Fenerbahçe Alanya Ne olur ?

Bergee

80+ Silver
şuan kavga neden çıktı?
3'ün 1ini alır Alanya dediğimden ötürü kötü anlamda söylemediğimi ben biliyorum bu forumda birine karşı saygısızlık yapmamış biri olarak kısa bir zamanda olsa burada olmam kötü niyetli olmadığımı bilen bilir gerisi çok mühimde değil yani uyarımı alırım en kötü bir daha tekrarlamam arkadaş yaydıda yaydı konuyu yok 8 yaşındaki çocukta bilir bilmem ne o çocuk biliyorsa o zaman forumu bırak zaten ülkecek bitmişiz sonra neden gençlik böyle

Bergee

80+ Silver
Arkadaşın uygunsuz bir yazı yazması ve raporlanadıktan sonra bilmiyorum ayağına girmesi
Bilmiyorum ama sorun yok uyarımı alır paşa paşa cezamıda çekerim hiç sorun değil sonuçta burada ömrümü geçireceğim bir şey yok uygunsuz bir şey derken uygunsuz olarak bir şey yazdığımı görmüyorum ben? Zorunuza gittiyse insan gibi söyler insan gibi de silerdik zor değildi.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
3'ün 1ini alır Alanya dediğimden ötürü kötü anlamda söylemediğimi ben biliyorum bu forumda birine karşı saygısızlık yapmamış biri olarak kısa bir zamanda olsa burada olmam kötü niyetli olmadığımı bilen bilir gerisi çok mühimde değil yani uyarımı alırım en kötü bir daha tekrarlamam arkadaş yaydıda yaydı konuyu yok 8 yaşındaki çocukta bilir bilmem ne o çocuk biliyorsa o zaman forumu bırak zaten ülkecek bitmişiz sonra neden gençlik böyle
zaten bencede sen onu o anlamda dememişsindir ama buraya bir şey yazarken uygun olduğundan hepimiz emin olmalıyız

Bergee

80+ Silver
@Abdullah Hacıgül hocam beni banlar mısınız rica etsem arkadaşlar rahatlayacaksa banlayın :)

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Ben öyle düşünmüyorum açık bir şekilde ortada başka ne anlamda söylemiş olabilirki
böyle düşünmemende haklısın çünkü anlamı direk ortada ama birazda empati yapalım

Morvil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Gökalp Yılmaz
Bilmiyorum ama sorun yok uyarımı alır paşa paşa cezamıda çekerim hiç sorun değil sonuçta burada ömrümü geçireceğim bir şey yok uygunsuz bir şey derken uygunsuz olarak bir şey yazdığımı görmüyorum ben? Zorunuza gittiyse insan gibi söyler insan gibi de silerdik zor değildi.
Ben olayı ceza olarak düşünmüyorum sen onu farklı bir anlamda yazmış olsan bile burası bir forum bir şey yazdıktan sonra 2 kez düşünmek gerek ve gerçek hayatta böyle bir şey olursa sonuçların nereye varacağını düşünmek gerek o zaman sonuçlar daha ağır bile olabiliyor

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
fenerbahçe 0-2 Alanya kesin bilgi. Maç sonu gelin. Evinizi,arabanızı satıp Alanya'ya basın sonra bana dua edin.

Top Bottom