Siyaset ve Türevi Konular Hakkında

TSK'nın kullandığı silahların polislerinde kullanmasını ileride Erdoğan'ın bir darbe yapmak istemesiyle bağdaştıranların siyaset yaptığı bir ortamda düzgün siyaset yapmak pek mümkün değil tabii.

Siyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.
N'apmanız gerektiğini biliyorum, 100K üstü mesajı olan hesaplara bu özelliği verin, hesaplarını önemseyenler doğru tartışacaktır 🤭 :ROFLMAO:

Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
Sana hak vererek forumda siyaset hakkında yorum yapan insanların aslında gram bilgisi olmadıklarını da eklemek istiyorum.

@Furkan Aslan onun türkiyeyi eleştiren bir konusu vardı ve 2 partiye ağır hakaretler etmişti hala nasıl ban yemedi onu düşünüyorum
Bu arada ağır hakaretler derken HDP'ye terörist demem mi ağır hakaret? Adamlar kendisi diyor ben anlamadım seni?

Ya da oy için HDP yalakalığı yapan CHP'yi gömdüğüm için mi ban yemem gerekli?

Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
Haklısın

Nerede o, linkini atar mısın? Merak ettim.
"aĞıR hAQaReT :cool:"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,158
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri