Neler Yeni

Siyaset ve Türevi Konular Hakkında

firatbey

80+ Silver
TSK'nın kullandığı silahların polislerinde kullanmasını ileride Erdoğan'ın bir darbe yapmak istemesiyle bağdaştıranların siyaset yaptığı bir ortamda düzgün siyaset yapmak pek mümkün değil tabii.

T.P.G.

80+ Titanium

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
Sana hak vererek forumda siyaset hakkında yorum yapan insanların aslında gram bilgisi olmadıklarını da eklemek istiyorum.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

T.P.G.

80+ Titanium
@Furkan Aslan onun türkiyeyi eleştiren bir konusu vardı ve 2 partiye ağır hakaretler etmişti hala nasıl ban yemedi onu düşünüyorum
Bu arada ağır hakaretler derken HDP'ye terörist demem mi ağır hakaret? Adamlar kendisi diyor ben anlamadım seni?

Ya da oy için HDP yalakalığı yapan CHP'yi gömdüğüm için mi ban yemem gerekli?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
Haklısın

T.P.G.

80+ Titanium
Nerede o, linkini atar mısın? Merak ettim.
"aĞıR hAQaReT :cool:"

Top Bottom