N'apmanız gerektiğini biliyorum, 100K üstü mesajı olan hesaplara bu özelliği verin, hesaplarını önemseyenler doğru tartışacaktırSiyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.
hA?@Furkan Aslan onun türkiyeyi eleştiren bir konusu vardı ve 2 partiye ağır hakaretler etmişti hala nasıl ban yemedi onu düşünüyorum
Siyaseti yasaklamak yerine ayrı bir yer açabilirsiniz hocam, ana sayfada boşa uplanmaz.Siyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.
Sana hak vererek forumda siyaset hakkında yorum yapan insanların aslında gram bilgisi olmadıklarını da eklemek istiyorum.Merhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
@Mehmet Yılmaz abim lafı koydu geri çekildiSiyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.
?
bencedeUmarım eklerler ve konu dışı bölümünde olur.
Bu arada ağır hakaretler derken HDP'ye terörist demem mi ağır hakaret? Adamlar kendisi diyor ben anlamadım seni?@Furkan Aslan onun türkiyeyi eleştiren bir konusu vardı ve 2 partiye ağır hakaretler etmişti hala nasıl ban yemedi onu düşünüyorum
Nerede o, linkini atar mısın? Merak ettim.@Furkan Aslan onun türkiyeyi eleştiren bir konusu vardı ve 2 partiye ağır hakaretler etmişti hala nasıl ban yemedi onu düşünüyorum
HaklısınMerhaba.
Katıldığım süreden beri sürekli siyaset veya benzer içerikli konular görüyorum. Gerçek hayatta bir şey bilmeyen ki buna ben de dahilim pek çok kişi sol ya da sağ haber ve eleştiri kanallarından aldığı bilgileri önümüze sunuyor veya insanlar, tuttuğu tarafı savunmaya çalışıyor. Evet siyaset hayatın bir parçasıdır ama ben bir teknoloji forumunda bu tür konuların keskin sınırlarla olmaması oluyorsa da ayrıca bir kategori açılmasını daha uygun görüyorum. Zira böyle konular açıldıkça taraflar ön plana çıkmakta ve insanlar tartışmakta.
Teşekkürler.
"aĞıR hAQaReT "Nerede o, linkini atar mısın? Merak ettim.
Ama bu daha haklıSiyaset yasak değildir. Eğer tartışmayı beceremiyorsanız bu kuralların değil tartışamayanların suçudur, hatayı kendinizde aramanız gerek.