Discord Bedava Nitro Kazandım

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Arkadaşlar çok garip ama Discord'dan bildirim vardı Nitro yerinde 1 tane bildirim gösteriyordu tıkladım bir an bir baktım 1 ay ücretsiz nitro hemen aldım yanına bedava Xbox Gamepass FOR PC (3 Month) verdi kod ile sonra arkadaşıma da alayım dedim ama bir baktım onda böyle bir kampanya yok. Başka olan var mı böyle bir şey?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

Arkadaşlar çok garip ama Discord'dan bildirim vardı Nitro yerinde 1 tane bildirim gösteriyordu tıkladım bir an bir baktım 1 ay ücretsiz nitro hemen aldım yanına bedava Xbox Gamepass FOR PC (3 Month) verdi kod ile sonra arkadaşıma da alayım dedim ama bir baktım onda böyle bir kampanya yok. Başka olan var mı böyle bir şey?
Hocam bana gelmedi ama benim bir arkadaşım var.
Anime için discord sunucusu vardı ve bir siteden bedava nitro gibi bir şey almıştı, daha sonra hesabı kapatıldı bu yüzden sunucusuda kapatıldı.

Hocam bana gelmedi ama benim bir arkadaşım var.
Anime için discord sunucusu vardı ve bir siteden bedava nitro gibi bir şey almıştı, daha sonra hesabı kapatıldı bu yüzden sunucusuda kapatıldı.
Ama bu direk Discord'un kendi nitro yeri.
1610040564639.png
Buradan aldım direk.

ya millet beleş şeyler için biyerlerini yırtıyo sende diyorsunki beleş xbox game pass nitro aldım neden :)
döverler seni :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up
Yakın zamanda banada verdi sana özel değil yani

Geri