Logitech g102 mi Bime gelecek Rival 3 mü ?

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
200
Merhabalar,
Mevcuz kullandığım mouse
Bu gaming mousları almanın neyi değiştireceğini bilmesemde bir heves almak istiyorum 200 tl bütçem var elim 18 cm / 9 cm
rival 3 de nolduğunu bilmesem de lod sorunu varmış. sizce hangi mousu almalıyım nedeniyle beraber yazarmısınız bunlar dışında önerebileceğiniz başka bir mouse varsa beklerim.
Kullandığım mousdan bu mouslara geçmenin ne faydası olacak gerçekten bilen birisi yazarsa sevinirim. Çoğunlukta pubg emilatör oynuyorum.

Rival 3 gelecek.

Merhabalar,
Mevcuz kullandığım mouse
Bu gaming mousları almanın neyi değiştireceğini bilmesemde bir heves almak istiyorum 200 TL bütçem var elim 18 cm / 9 cm
rival 3 de nolduğunu bilmesem de lod sorunu varmış. sizce hangi mousu almalıyım bunlar dışında önerebileceğiniz başka bir mouse varsa beklerim.
Kullandığım mousdan bu mouslara geçmenin ne faydası olacak gerçekten bilen birisi yazarsa sevinirim. Çoğunlukta PUBG emilatör oynuyorum.
rival3 net

Rival 3 daha iyi

Merhabalar,
Mevcuz kullandığım mouse
Bu gaming mousları almanın neyi değiştireceğini bilmesemde bir heves almak istiyorum 200 TL bütçem var elim 18 cm / 9 cm
rival 3 de nolduğunu bilmesem de lod sorunu varmış. sizce hangi mousu almalıyım bunlar dışında önerebileceğiniz başka bir mouse varsa beklerim.
Kullandığım mousdan bu mouslara geçmenin ne faydası olacak gerçekten bilen birisi yazarsa sevinirim. Çoğunlukta PUBG emilatör oynuyorum.
Rival 3 almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,377
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri