Eba için 500 - 600 TL aralığında tablet önerisi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
17,513
Merhaba arkadaşlar Kardeşime Eba için tablet almak istiyorum, Tabletler hakkında pek bilgim yok o yüzden almadan önce size danışmak istedim. Bana Max 600 TL bandında ise yarayan tablet önerir misiniz.

Beni etiketlemeyin 😂

Hiç bir fikir belirtmeyecem çünkü bu bütçedeki tabletler birbirinden kötü.

Merhaba arkadaşlar Kardeşime Eba için tablet almak istiyorum, Tabletler hakkında pek bilgim yok o yüzden almadan önce size danışmak istedim. Bana Max 600 TL bandında ise yarayan tablet önerir misiniz.
o fiyata tablet almak istemezsiniz
yani sizin anlayacağınız dilde i3 370m + 1 gb ddr2 ram gibi bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylediğim gibi sadece eba için kullanılacak. İdare eder hiç mi bir şey yok ?
eğer sadece eba içinse var ama devamı gelmez

2. El ise ipad alırsınız o fiyata birsürü var bulursunuz temizini

Söylediğim gibi sadece eba için kullanılacak. İdare eder hiç mi bir şey yok ?
Önerebileceğim en ucuz tablet 1000 TL. Bu bütçedekiler maalesef kasıyor, donuyor eski. Ekranı bile 600 piksel civarında. Biraz daha eklenirse alınacak ürünle dağlar kadar fark ediyor.

knk bi 400tl daha eklesen bişiler bulunur ama 600tl lik tablet eba da bile kasar okadar diyeyim

Önerebileceğim en ucuz tablet 1000 TL. Bu bütçedekiler maalesef kasıyor, donuyor eski. Ekranı bile 600 piksel civarında. Biraz daha eklenirse alınacak ürünle dağlar kadar fark ediyor.
Peki min fiyata alınabilecek tablet nedir ?

Geri