İndirme hızı nasıl arttırılır?

alyosha

80+
Reaksiyon skoru
15
İyi forumlar dilerim. Yanlışım varsa düzeltin fakat indirme hızımın, internet hızımın %10u olarak olduğunu biliyorum. Speedtest'te 50mbps alıyorken indirme hızımın 4.5-5mbsec olması gerekmiyor mu? 2.8 ile indirme yapıyorum

İyi forumlar dilerim. Yanlışım varsa düzeltin fakat indirme hızımın, internet hızımın %10u olarak olduğunu biliyorum. Speedtest'te 50mbps alıyorken indirme hızımın 4.5-5mbsec olması gerekmiyor mu? 2.8 ile indirme yapıyorum
Hangi siteden veya uygulamadan yapıyorsunuz?
Veri indirme ve yükleme hızları kısıtlanmış olabilir.

Hangi siteden veya uygulamadan yapıyorsunuz?
Veri indirme ve yükleme hızları kısıtlanmış olabilir.
Battlenet üzerinden warzone indiriyorum fakat bu dediğim olay çoğu indirme işleminde geçerli. Genel bir ayarı vesaire yok mudur?

Battlenet üzerinden warzone indiriyorum fakat bu dediğim olay çoğu indirme işleminde geçerli. Genel bir ayarı vesaire yok mudur?
Battlenet üzerinden download yaparken o an ki yoğunluğa bağlı olarak hız düşebiliyor. Bir de indirme yapmadan önce Ethernet bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmek bir nebze olsa hızı artırabilir.

Battlenet hakkında bir bilgim yok fakat, indirdiğiniz sunucuyu değiştirirseniz yoğunluk azalacağı için indirme hızı da artar.
Serverı nasıl değiştireceğinizi bilmiyorum, büyük ihtimal ayarlar-indirme ayarları gibi bir yerdedir.

Battlenet hakkında bir bilgim yok fakat, indirdiğiniz sunucuyu değiştirirseniz yoğunluk azalacağı için indirme hızı da artar.
Serverı nasıl değiştireceğinizi bilmiyorum, büyük ihtimal ayarlar-indirme ayarları gibi bir yerdedir.
Bakacağım teşekkür ederim

Battlenet üzerinden download yaparken o an ki yoğunluğa bağlı olarak hız düşebiliyor. Bir de indirme yapmadan önce Ethernet bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmek bir nebze olsa hızı artırabilir.
kabloyu tak-çıkar gibi mi masaüstü üzerinden mi? ilk defa duydum deneyeceğim

kabloyu tak-çıkar gibi mi masaüstü üzerinden mi? ilk defa duydum deneyeceğim
Hayır hocam. Ayarlardan ağa ve internete tıklayın, sol kısımdan ethernete girin daha sonra sağ tarafta bağdaştırıcı seçeneklerine tıklayın. Açılan pencerede ethernet bağdaştırıcısına sağ tıklayıp devre dışı bırak diyin daha sonra çift tıklayarak tekrar etkinleştirin. Ya da direk sağ altta bulunun ağ simgesine sağ tıklayın ağ ve internet ayarları öğesini açın altta gelişmiş ağ ayarlarından bağdaştırıcı seçeneklerini değiştire tıklayın aynı ekrana gelmiş olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri