Öneri Suriyeliler Gitmezse...

verelim 1 milyar dolar kurtulalım yeter onlar gidince zaten 1 ayda kazanırız o parayı

Twiterda gündem aaçalım malum adalet hukuk sısyal medyadan geçiyor büyük bir şekilde gündeme getiriğimiz zaman onların kulakların agideceğini süünüyorum

Twiterda gündem aaçalım malum adalet hukuk sısyal medyadan geçiyor büyük bir şekilde gündeme getiriğimiz zaman onların kulakların agideceğini süünüyorum
yazılı mazılı önemserlerde bu olayı önemsemezler knk tepki alacağı çok büyük bi grup var çünkü

Yapacak bir şey yok.
Ayrıca bir suriyeli hata yaptığı zaman ben hepsini kötüleyip ırkçılık yapamam.
Maalesef yanlış politikadan dolayı uzun yıllar yaşadık ve yaşayacağız.
Olan masum çocuklara oluyor.
Ne olursa olsun ben bir toplumu kötülemem.

Yapacak bir şey yok.
Kavun değil bu koklayarak seçip yollayamayız.

Suriyelilerden filan vergi de almıyorlar ne ala ne memleket. Biz de bize hizmet veren firmaların konaklama işlerini filan karşılayalım.

İsyan eden kısım kısa süreli kısım hemen unutuyor kesim. Herkes hep bir ağızdan açarsa insanlar istediklerini yaparlar bakın "Yeniçeri Ocağına" adamlar istediğini koyup istediğini çıkarıyor.

Suriyelilerden filan vergi de almıyorlar ne ala ne memleket. Biz de bize hizmet veren firmaların konaklama işlerini filan karşılayalım.

İsyan eden kısım kısa süreli kısım hemen unutuyor kesim. Herkes hep bir ağızdan açarsa insanlar istediklerini yaparlar bakın "Yeniçeri Ocağına" adamlar istediğini koyup istediğini çıkarıyor.
Sadece maaş vergisi ödemiyorlar diye biliyorum oda t.c vatandası olmayanlar için geçerli

2 videonun kapak resmindeki arkadaş türk.

Her Suriyeli'ye bir şey diyemem.
İyilerde var.
Ama en ufak suç işlediğinde basacaksın tekmeyi gitsin sınır dışı edilsin.
Çünkü Suriyeliler ülke onlarınmış gibi davranıyor.
Ülkeye yazık.
Gerçekten çok yazık.

Yapacak bir şey yok.
😍 Mesela Almanya'da birinin suratın tükürdü diye adamları sınır dışı ettiler. Burada da aynısının olması lazım, suç işleyenler sınır dışı edilmeli.

Her Suriyeli tecavüz ediyor, her Suriyeli dileniyor, her Suriyeli hırsızlık yapıyor, her Suriyeli zaten devlet desteğiyle geçiniyor. Empati yapın demiyorum, sanırım yapamıyoruz. İlginç düşünceleriniz.

Geri