Ping yüzünden laptop aloyorum?

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
Arkadaşlar ethernet veya kablosuz bağlantı yöntemleri var fakat ethernet bağlayamıyorum çünkü odalar farklı ve odalar arssında 9-9.5m var o yüzden mecbur kablosuz ama kablosuzda ping yapıyor napıcam? Resmen ortada kaldım kablosuz bağlasam normalde 23mbps alıyodum kablosuzda 5 alanda var 10 alanda var 0.50 alanda var napıcam sırf bu yüzden laptop almayı düşünüyorum yani yapcak başka bir şey yok modemi başka odalarada takamıyorum sadece bi oda da hat var napıcam ben resmen ortada kaldım? Laptopumla aynı mesafelerde 23mbps alıyodum(kendi wifi kartıyla) yani benle aynı sorunu yaşayan yok mu? Eğer cevap gelmezse masaüstü alıp 5mbps alcağıma laptop alıp 23mbps alırım bu kadar arada kaldım lütfen yardım edin :(...

Bence sırf onun için laptop almak saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi çoğaltıcılar var her odaya wifi getirebiliyorsun onlardan alabilirsin.

Bence sırf onun için laptop almak saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi çoğaltıcılar var her odaya wifi getirebiliyorsun onlardan alabilirsin.
Hocam link atarsanız mutlu olurum :)

Hocam bende bilmediğimden soruyorum powerline adaptör ve wifi adaptörü aldıktan sonra iş bitiyor mu yani eskisi gibi 24mbps pakette 22-23 alabilirmiyim ?
Dediğim gibi ne kadar hız alırsın bilmiyorum. Tam bilgim yok cihaz hakkında biraz araştırma yapmalısın. Fakat sırf internet çekmiyo diye laptop almak saçma.

Hocam bende bilmediğimden soruyorum powerline adaptör ve wifi adaptörü aldıktan sonra iş bitiyor mu yani eskisi gibi 24mbps pakette 22-23 alabilirmiyim ?
Ben 12 MBPs internette öyle yaptım, nadiren kesiliyor onun dışında 12'i alıyorum

Kablosuz router(Keenetic City) alın fiyatı, işlemcisi, antenleri herşeyi daha iyi ve genişletici olarak kullanılabiliyor. Ana modemin internetini kablosuz modeme aktarıp, kablosuz modemden bilgisayarına kablo çekebilirsin.

Kablosuz router(Keenetic City) alın fiyatı, işlemcisi, antenleri herşeyi daha iyi ve genişletici olarak kullanılabiliyor. Ana modemin internetini kablosuz modeme aktarıp, kablosuz modemden bilgisayarına kablo çekebilirsin.
link felan varmı merak ettim.

Hocam link var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri