Gamegaraj PSU ve site güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
60
Bu sisteme palit GTX 1660 super GP OC 6 GB ve SSD değiştirip alıcağım bundan önce birkaç konu daha açtım bunla alakalı ama yarın alacağım için emin olmak istiyorum.PSU ve site sıkıntı çıkarır mı ? İki gün sonra elektrik falan gidince yanmaz inşallah.Birde yük binince çok ses çıkartır mı ? Çok soru sordum ama anlayış göstermenizi rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

PSU yükte çok ses çıkartıyor. @baltazar ın bloğunda yazılmıştı. Ancak bu tarz bir sistem için PSU fena sayılmaz. Site güvenlidir şüpheniz olmasın.

Site sıkıntı çıkarmaz PSU ne kötü ne çok iyi eğer alırsan akım korumalı priz almanda fayda var

Daha önce Dediğim gibi hocam. Aigo kötü bir marka değil ama fsp, zalman gibi markalar da değil. Bir problem olmaz. Site ise güvenilir.

Bu sisteme palit GTX 1660 super GP OC 6 GB ve SSD değiştirip alıcağım bundan önce birkaç konu daha açtım bunla alakalı ama yarın alacağım için emin olmak istiyorum.PSU ve site sıkıntı çıkarır mı ? İki gün sonra elektrik falan gidince yanmaz inşallah.Birde yük binince çok ses çıkartır mı ? Çok soru sordum ama anlayış göstermenizi rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
güvenilir

psu yü bilmem ama sen siteye kessssssssssssssssssssssssinkes güven sistemimi ordan aldım tüm kutu ve kutu içerikleri bile geldi ve hiçbir hata felan yoktu kendileri kurulum yaptı fişe tak çalıştır çok memnunum

PSU yükte çok ses çıkartıyor. @baltazar ın bloğunda yazılmıştı. Ancak bu tarz bir sistem için PSU fena sayılmaz. Site güvenlidir şüpheniz olmasın.
Uçak kalkar mı ? 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu yü bilmem ama sen siteye kessssssssssssssssssssssssinkes güven sistemimi ordan aldım tüm kutu ve kutu içerikleri bile geldi ve hiçbir hata felan yoktu kendileri kurulum yaptı fişe tak çalıştır çok memnunum
PSU dan memnun musunuz yük altında denediniz mi hiç ?

Uçak kalkar mı ? 😀

PSU dan memnun musunuz yük altında denediniz mi hiç ?
ben gayet memnunum çok ses çıkartmıyor sürekli yük altında çünki sürekli genelde render yapıyorum faanı az biraz sesli ama geröekten buz

Hocam maalesef yorumlara göre yükte çok ses çıkarıyor ancak o bütçede Pollux 3T-10 en iyi seçim Donanım Arşivi yeni sistem çıkaracaktı onu bekleyebilirsiniz

Kaynak: https://donanimkilavuzumm.blogspot.com/2020/12/gamegaraj-aigo-psu-nasl-alnabilir-mi.html
Corsair 550w ile falan karşılaştırma yapsak aralarında ses farkı cokmudur?

ben gayet memnunum çok ses çıkartmıyor sürekli yük altında çünki sürekli genelde render yapıyorum faanı az biraz sesli ama geröekten buz
Zorlu bir oyunda denediniz mi?

Corsair 550w ile falan karşılaştırma yapsak aralarında ses farkı cokmudur?

Zorlu bir oyunda denediniz mi?
Hocam ben denemedim kullananların yorumları bu şekilde. Corsair'in hangi 550w modelini kastediyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri