Şu Zaman Sakın PC Toplamayın

Amerikada Trump isyan çıkarttı.Beyaz saraya falan saldırdılar polis öldürdüler haber izlemedinizmi beyler.
Hocam Amerika'nın batacağı anlamına gelmiyor,olabilir bu.Önceden siyahiler için isyan çıkarttıklarında da aynı şeyler söylendi ama Amerika'ya bir şey olmadı.Olmaz da zaten.

Hocam Amerika'nın batacağı anlamına gelmiyor,olabilir bu.Önceden siyahiler için isyan çıkarttıklarında da aynı şeyler söylendi ama Amerika'ya bir şey olmadı.Olmaz da zaten.
dostum bir yandan çin zorluyor
bir yandan iç sorunlar
çünkü çin ticareti daha kolay daha kazançlı

1 dolar 7.46 tl ve giderek düşüyor valla öyl güzel oluyor ki adamların 200 yıl sonra başına geldi

ve ülke artık bunun ucunu alamaz ise d

gerek yok
isyan yeter fransız ihtilalini hatırlatalım
Hocam o zamanki Fransız ihtilaliyle şimdiki beyaz saray olayını mı karşılaştırıyorsun gerçekten ? NYC de yaşayan kuzenim bana bunu bizzat söyledi Trump beyaz saray baskınından dolayı kendine yasa çıkartmış adamın tepesine çökmüşler bir sürü resmi açıklama yaptı adam olayların benimle bir ilgisi yoktur dedi protestocuların yaptıklarını tasvip etmiyorum dedi gerçekten bu kadar kolay biteceğinimi sanıyorsunuz ?

1 dolar 7.46 TL ve giderek düşüyor valla öyl güzel oluyor ki adamların 200 yıl sonra başına geldi
çünkü iç karışıklık ve çin'in ticaretti kendi tekleline alması abd yi çökerityor yavaş yavaş

Geri