Neler Yeni

Şu Zaman Sakın PC Toplamayın

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
2-dolar düşücek gibi ve artık yükselmesi zor gibi böyle devam ederse
diyeceksiniz faizler arttırılır evet arttırılır ancak ve lakin bu sefer halkı gösterileri arttırıcak ve ülke kapanmayacak bir yara alacaktır bu yüzden türkiye ekonomisi böyle devam ettiği sürece dolar düşücektir
halk? gösteri? artırır?
"senin cebinde 2-3 bin liralık telefon yok mu? sen dolarla mı maaş alıyorsun? ya da zaten öğrenciler bilgisayar vb. almasın ki ders çalışıp proje yapsınlar." üzgünüm ama halkın yarısında düşünce yapısı buyken gösteriyi geçtim seçimde bile bir tepki olmaz. burada demokrasiyi tartışmayacağım (aslında bir tartışma konusu açılsa güzel tartışılır) ancak ben bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
halk? gösteri? artırır?
"senin cebinde 2-3 bin liralık telefon yok mu? sen dolarla mı maaş alıyorsun? ya da zaten öğrenciler bilgisayar vb. almasın ki ders çalışıp proje yapsınlar." üzgünüm ama halkın yarısında düşünce yapısı buyken gösteriyi geçtim seçimde bile bir tepki olmaz. burada demokrasiyi tartışmayacağım (aslında bir tartışma konusu açılsa güzel tartışılır) ancak ben bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
görücez birçok insan türkiye şahlanıcak demekte ve bu insanlar ne dese tuttu

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
HDD veya SSD alınır mı?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
yunus emre
Nasıl ya :D ? Bir para biriminin tüm para birimleri karşısında aynı anda değer kazanıp değer kaybetmesi gerekmiyor mu?Mesela dolar değer kaybetse,EURO,Sterlin,TL dolar karşısında daha değerli konuma gelir.
odğar değer kaybederse karşısındakinin değeri artıyor eğer bir birine bağlı değilse mesela dolar değer düştükçe tl artıyor

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
kardeşim şu konuya açıklık getirelim vergiler belli bir para değildir o yüzdedir örn yüzde 50 vergi var bu 50 TL değildir sen ürünün kendisi 100 TL ise 50tl vergi olu ama ürün 50 TL ise 25 TL vergi olur yani dolar felan düşerse vergilerin tutarıda düşer
daha bu sabah telefonuma acı bir mesaj geldi. "mobil hattınız için devlete ödenen 3,105 tl telsiz kullanım ücreti bakiyenizden tahsil edilmiştir." tartıştığımız ve bizi rahatsız eden şey zaten dolaylı vergilerin oranı. ya da büyük(!) şirketlere getirilen vergi afları. ben maaşımı daha almadan vergiyi kesiyor. ha ayrıca evet oranlarının fazla olduğu da bir gerçek ancak dolar arttıkça doğru orantılı olarak verdiğimiz vergi de artıyor.

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
dolar değer düştükçe TL artıyor
"Dolar değer düştükçe sadece TL değil bütün para birimleri dolar karşısında değer kazanıyor" diye biliyorum ben.Böyle değil mi?

xZorro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Zorro
ABD Güç Tablosu aktif askeri personel sayısı: 1.281.900 toplam askeri personel sayısı: 2.083.100
savunma bütçesi: 647.000.000.000 Dolar savaş uçağı sayısı: 1962 saldırı uçağı sayısı: 2830 saldırı helikopteri sayısı: 973 tank sayısı: 5884 zırhlı savaş aracı: 38822 roket fırlatma silahları sayısı: 1197
uçak gemisi sayısı: (20 bu bizde bile yok)
denizaltı sayısı: 66 Bu adamlar yıkılırmı dostum onların isyanı bizim Cumhurbaşkanı öldürülmesi gibidir :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
beyler sakın şuan toplamayın
Bak bunu deme işte bunu kim ne zaman derse ileride keşke alsaymışım diyor.
Arkadaşlar ülkenin geliştiği felan yok geçmişe dönün ve fiyatların nasıl yükseldiğine alım gücünün nasıl düştüğüne bir bakın.

Top Bottom