Şu Zaman Sakın PC Toplamayın

Hocam Amerika'nın batacağı anlamına gelmiyor,olabilir bu.Önceden siyahiler için isyan çıkarttıklarında da aynı şeyler söylendi ama Amerika'ya bir şey olmadı.Olmaz da zaten.
Dünyanın en güçlü ülkesi tabi bro asla yıkılmaz.Ama dolar düşebilir.

Hocam o zamanki Fransız ihtilaliyle şimdiki beyaz saray olayını mı karşılaştırıyorsun gerçekten ? NYC de yaşayan kuzenim bana bunu bizzat söyledi Trump beyaz saray baskınından dolayı kendine yasa çıkartmış adamın tepesine çökmüşler bir sürü resmi açıklama yaptı adam olayların benimle bir ilgisi yoktur dedi protestocuların yaptıklarını tasvip etmiyorum dedi gerçekten bu kadar kolay biteceğinimi sanıyorsunuz ?
hayır isyanı küçümseme dostum asıl mesaj bu idi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

doalr son 1 aydır hiç çıkmadı düşüte çok ağır
insanlar anlamak istemiyor

Dünyanın en güçlü ülkesi tabi bro asla yıkılmaz.Ama dolar düşebilir.
Dolar da düşebilir de ondan önce TL değer kazansansa daha iyi olur gibi.Dolar bu tür olaylardan etkilenip de düşer mi bilmiyorum.

hp86b4 model bir anakart var laptopta üstünde 256gb bir m2 ssd var ben ssd yükseltmek istiyorum ama anakart ta başka port varmıdır ssd için 2.5 inçlik sata lar için yada başka bir m2 slotu var mıdır nasıl öğrenebilirim bunu

Hocam Trump koltuğu bırakmak istemiyordu bu yüzden böyle bir işe kalkıştı ancak Pentagon bunun başına çökünce 20 Ocakta koltuğu Biden'a yumuşak bir geçişle bırakacağım dedi
dostum işte zor toparlanıcaklar biraz o yüzden dış siyasette ve ticarette fazla bir şey yapamayacaklar öncelik iç'İ düzeltmek olucaktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amerikada abim var olaylar oldu dedi ama bu olay bizim burdaki içkicilerin birbirini dövmesi gibi anlayacagın Amerika çok zor yıkılır hatta yıkılmaz.
yıkılır derken normal bir ülkeye döner

beyler sakın şuan toplamayın yeni toplayacak arkadaşlar
neden toplamamalısınız
1-stok sorunu fiyatı arttırdı
2-dolar yükse şuanlık

1-stok sorunu azaldıkça fiyatlar arttı
incehesapta tek fanlı 1660super 2600tl olmuş ve çok fazla
birçok sitede stok yok sadece birkaç ekrna kartı kalmış
o yüzden yaza doğru stokların düzelmesini bekleyin

2-dolar düşücek gibi ve artık yükselmesi zor gibi böyle devam ederse
diyeceksiniz faizler arttırılır evet arttırılır ancak ve lakin bu sefer halkı gösterileri arttırıcak ve ülke kapanmayacak bir yara alacaktır bu yüzden türkiye ekonomisi böyle devam ettiği sürece dolar düşücektir
Dostum sıfır kartlar bitti millet artık 2.ele yönelmeye başladı 2.el kartları sömürüyorlar artık
Forumda 2.el ekran kartı soran kişi sayısı arttık son zamanlarda dikkat ettiyseniz

hp86b4 model bir anakart var laptopta üstünde 256gb bir m2 ssd var ben ssd yükseltmek istiyorum ama anakart ta başka port varmıdır ssd için 2.5 inçlik sata lar için yada başka bir m2 slotu var mıdır nasıl öğrenebilirim bunu
Hocam ne alaka şimdi burda?
Bunun için konu açarsanız iyi olur.

ülkemizde bu vergiler varken zor
kardeşim şu konuya açıklık getirelim vergiler belli bir para değildir o yüzdedir örn yüzde 50 vergi var bu 50 tl değildir sen ürünün kendisi 100 tl ise 50tl vergi olu ama ürün 50 tl ise 25 tl vergi olur yani dolar felan düşerse vergilerin tutarıda düşer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,735
Üyeler
192,784
Son üye
cRaig
Geri