açtım kimse cevap vermedi maalesefHocam ne alaka şimdi burda?
Bunun için konu açarsanız iyi olur.
açtım kimse cevap vermedi maalesefHocam ne alaka şimdi burda?
Bunun için konu açarsanız iyi olur.
halk? gösteri? artırır?2-dolar düşücek gibi ve artık yükselmesi zor gibi böyle devam ederse
diyeceksiniz faizler arttırılır evet arttırılır ancak ve lakin bu sefer halkı gösterileri arttırıcak ve ülke kapanmayacak bir yara alacaktır bu yüzden türkiye ekonomisi böyle devam ettiği sürece dolar düşücektir
görücez birçok insan türkiye şahlanıcak demekte ve bu insanlar ne dese tuttuhalk? gösteri? artırır?
"senin cebinde 2-3 bin liralık telefon yok mu? sen dolarla mı maaş alıyorsun? ya da zaten öğrenciler bilgisayar vb. almasın ki ders çalışıp proje yapsınlar." üzgünüm ama halkın yarısında düşünce yapısı buyken gösteriyi geçtim seçimde bile bir tepki olmaz. burada demokrasiyi tartışmayacağım (aslında bir tartışma konusu açılsa güzel tartışılır) ancak ben bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
1 ay önce 8 tl idi dayı ne diyosun (!)Dolar daha dün 7.31'di. Şimdi 7.44 olmuş.
Düşürün şunu.
O zaman hocam tekrar açabilirsiniz ya da konuyu UPlayabilirsiniz.Bir sakıncası olmaz.açtım kimse cevap vermedi maalesef
teşekkür ederimO zaman hocam tekrar açabilirsiniz ya da konuyu UPlayabilirsiniz.Bir sakıncası olmaz.
odğar değer kaybederse karşısındakinin değeri artıyor eğer bir birine bağlı değilse mesela dolar değer düştükçe tl artıyorNasıl ya ? Bir para biriminin tüm para birimleri karşısında aynı anda değer kazanıp değer kaybetmesi gerekmiyor mu?Mesela dolar değer kaybetse,EURO,Sterlin,TL dolar karşısında daha değerli konuma gelir.
İkisi de alınır,Mis gibi alet ikisi de.HDD veya SSD alınır mı?
daha bu sabah telefonuma acı bir mesaj geldi. "mobil hattınız için devlete ödenen 3,105 tl telsiz kullanım ücreti bakiyenizden tahsil edilmiştir." tartıştığımız ve bizi rahatsız eden şey zaten dolaylı vergilerin oranı. ya da büyük(!) şirketlere getirilen vergi afları. ben maaşımı daha almadan vergiyi kesiyor. ha ayrıca evet oranlarının fazla olduğu da bir gerçek ancak dolar arttıkça doğru orantılı olarak verdiğimiz vergi de artıyor.kardeşim şu konuya açıklık getirelim vergiler belli bir para değildir o yüzdedir örn yüzde 50 vergi var bu 50 TL değildir sen ürünün kendisi 100 TL ise 50tl vergi olu ama ürün 50 TL ise 25 TL vergi olur yani dolar felan düşerse vergilerin tutarıda düşer
"Dolar değer düştükçe sadece TL değil bütün para birimleri dolar karşısında değer kazanıyor" diye biliyorum ben.Böyle değil mi?dolar değer düştükçe TL artıyor
Bak bunu deme işte bunu kim ne zaman derse ileride keşke alsaymışım diyor.beyler sakın şuan toplamayın